dimarts, 21 de maig del 2013

Ginys: Energizer XP1000

Bon dia de nou,

Avui us presento un giny prescindible per a sortides de molt llarga distància, però de gran utilitat, es tracta d'una bateria d'emergència destinada a múltiples dispositius.


Qui no s'ha trobat seguint un track amb el rellotge al mig del Pirineu i el rellotge comença a indicar bateria baixa i al cap d'una horeta et diu: aquí et quedes, busca't la vida?

Qui no s'ha trobat que fa tard a una cita perquè s'ha perdut tres o quatre vegades i el mòbil està sense bateria per avisar?

Qui no s'ha trobat de nit sense frontal, li ha tocat usar el lot de l'smartphone de torn per veure on posa els peus i als 20 minuts l'ha fos?

Segur que a tu, que fas sortides quilomètriques, t'ha passat, als que fan sortides curtes difícilment, i si és així aquest aparell t'anirà a les mil meravelles.

Només hauràs de portar el cable adient i connectar la bateria al dispositiu que estigui en risc per bateria baixa. La càrrega és relativament ràpida i l'autonomia que li dota és important.

Per recarregar la bateria, simplement cal connectar l'aparell a la corrent o a un ordinador mitjançant el cable USB, qualsevol portàtil ens va bé, i esperar a que la combinació de llums sigui la correcte.

El pes molt reduït el fa ideal per dur-lo a qualsevol forat de la bossa.

Apa salut!!!

2 comentaris:

  1. recomanes algun dispositiu gps (encara que no sigui rellotge)senzill i fible per seguir rutes a l'hora d'entrenar o d'anar d'excursió?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,

      Jo només he gastat el Forerunner 305 de Garmin, i n'he quedat content, però està descatalogat.

      Ara, la meva modesta opinió és que per seguir rutes corrent ha de ser de canell, va bé tenir les mans lliures per si hi ha alguna patinada, cal grimpar o posar mans a les cuixes. Si només has de gravar les sortides és indiferent, però sempre son més petitons, encara si aquestes son curtes, d’horeta o horeta i mitja, hi ha apps gratuïtes com Strava o Runtastic, entre d’altres, que et permeten fer-ho.

      Crec que Decathlon tenen algun model, econòmic, però el que m’estic mirant, després de més 2 anys el 305 està a les últimes, és el 310 de Garmin, màxim 300 euros, també tenen el 910 però no permet carregar rutes.

      Espero haver estat d’ajuda i gràcies per llegir el meu bloc.

      Salut!!!

      Elimina