dimarts, 28 de maig del 2013

Countdown 3: acaronant l’Aizkorri...


Bon dia de nou,

Setmana complicada de gestionar, la necessitat de no carregar massa la pota de cares a una cursa d’una gran exigència, xocaven de ple amb les ganes d’acostar-me a la muntanya, i si pel mig hi afegim el divertiment Strava d’Esports Nabes, ens trobem amb un còctel difícil, molt difícil.

Al final crec que me n'he vaig sortir prou bé, el dilluns em va ser del tot impossible fer res més que treballar de sol a sol, i una mica més. Així que em vaig poder recuperar una mica de la sortida de diumenge, encara que el cos demanava gresca.

Dimarts varem anar a fer el reconeixement de la ruta “Strava” per les Gavarres amb en Tapi, va ser una sortida a bon ritme, però sense prémer l’accelerador al màxim, forçant en pujada i contemporitzant en baixada per evitar sorpreses.

Dir que la ruta és molt interessant, el resum ràpid és el següent:

Un primer tram sense cap dificultat tècnica per posar-se a to, seguidament una primera pujada curta amb un desnivell molt corrible, una baixadeta per apretar sense cap dificultat, precedint un corriol en pujada més o menys constant, combinant trams pedregosos, algun obstacle, molsa, humitat, aigua, força corrible, després d’estar a l’obaga, de pet a una pujada de les d’anar-hi, menys d’un km amb un 20%, amb el sol com a única companyia, un tram de recuperació/apretada molt brut i mal partit i per rematar-ho una pujadeta quasi vertical. La segona part és la de baixada, primer un corriol pedregós i un xic enfangat amb poc D-, després una baixada més picada i llarga, amb arrels i ragueres. Per acabar la baixada clàssica de Sant Miquel fins a 500 metres de les monges i a l’esquerre.

Tots els trams els havia fet alguna vegada, però mai els havia combinat en l'ordre proposat, una ruta molt interessant i variada. La sortida 10km 350D+.

Un dia de descans, gràcies a la inestimable col·laboració de la pluja, no cal anar-se’n a la muntanya i deixar-hi mig turmell, amb una cursa tant interessant a tocar, i a fotre-li estella a la ruta “Strava”. L’objectiu intentar baixar de 45, mai he destacat per la meva velocitat en cursa, i menys d’un temps ençà en que busco encara més la resistència, però aquesta vegada tenia ganes de posar-me un repte a mi mateix. A toro passat, reconec que vaig apretar més del compte en alguna baixada i que hagués pogut lamentar-ho, però al final ho vaig aconseguir, 44:41 en un recorregut de poc més de 7km, molt content. El total 11km 350D+. Això si, afegint-hi el futbito del vespre el divendres no les tenia totes de cares a diumenge, sort que l’alimentació Guipuzcoana va deixar-me la pota en bones condicions per diumenge, però això és un WayPoint i us haureu d’esperar a demà o dimecres.

Salut i amunt!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada