dijous, 17 de juliol del 2014

Es busca personal per…

Actualització: 11/08/2014 - Polint detalls

Bon dia,

Queden quatre dies mal comptats per la sortida en autosuficiència de l'any, fa un any vaig anar de Girona a Palau-Saverdera pel camí de Sant Jaume, aquí teniu la crònica primera i segona part,i aquest any he volgut trobar una cosa una mica més entretinguda i exigent, el Trèvol de Núria.

En aquestes tres setmanes no he rebut cap oferta de companyia, però això no ha fet tirar enrere la meva intenció de fer aquesta ruta, ara he decidit introduir-hi un petit canvi horari, en comptes de començar entre 5 i 6 del matí, ho faré abans, entre les dues i les tres de la matinada, amb l'objectiu de fer la segona passada per Núria, més o menys al quilòmetre 20, abans no es faci clar.

Val a dir que encara sou a temps de posar-vos en contacte amb mi per compartir aquesta ruta, el meu correu de contacte és carlesmoreta@gmail.com.

Salut i Pirineus!!!!

Publicació original del : 17/07/2014 - Oferta original

Bona tarda,

El títol de l’entrada d’avui podria ser el començament d’un anunci classificat d'aquests que es troben a qualsevol diari, i en realitat no deixa de ser això. Si el trobéssiu en paper podria tenir més o menys aquest aspecte:


El proper mes d’agost, concretament el divendres 15, tinc la intenció de fer el Trèvol de Núria, una ruta que vaig descobrir a wikiloc fa un parell d’anys i que sempre he volgut fer.

És una ruta d’uns 65 quilòmetres amb una mica més de 6.000D+ que amb sortida i arribada a Queralbs, traça la forma d’un bonic trèvol per la Vall de Núria.

El Trèvol de Núria.
És una ruta exigent, que em servirà com a perfecte darrera sortida abans de participar a la CCC, però crec que es pot fer en una sola jornada, i sortint ben d’hora fins i tot arribar abans que acabi el dia, això vol dir abans de les dotze de la nit, no pas abans que s’amagui el sol, que un és el que és.

El perfil
La idea és fer-la en auto suficiència, i això vol dir carregar-ho tot de principi a fi, encara que si es va just a Núria hi ha un restaurant i al refugi de Coma de Vaca també es pot menjar alguna cosa. Menys tota l’aigua necessària, doncs hi ha fonts i rierols repartits per tota la ruta on es pot carregar aigua sense problemes.

Si t’hi animes ja ho saps, posa’t en contacte enviant un correu electrònic a carlesmoreta@gmail.com.

Salut i quilòmetres!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada