dijous, 7 de novembre del 2013

Curses: Cims de Girona i Marató de l'Ardenya

Bon dia,

Arriba el final de temporada i amb ell les darreres recomanacions de l'any.

La primera és de les que agraden, de la ma d'Esports Nabes i Klassmark arriba la segona edició de la lliga nocturna Crono Cims de Girona.


Repetint el format de l'any passat, es tracta de pujar el més ràpidament possible amb el frontal al cap tres cims del Gironès. El primer Sant Miquel, serà el proper dijous 14 de novembre a les 8 del vespre a les escales de la catedral, el segon els Àngels el 28 de novembre a les 8 del vespre a Galligants i finalment Rocacorba el 12 de desembre a les 8 del vespre a la pedra del camí d'Adri, per acabar el mateix 12 de desembre hi haurà un soparet amb entrega de premis i sorteig de regals.

Tot, menys el sopar, gratuït.

Trobareu més informació a: http://cimsdegirona.wix.com/2acronocimsdegirona

L'altre és la quarta edició de la marató de l'Ardenya organitzada per l'A.E. Matxacuca.

Un nom que engloba quatre formats de cursa, pels més novells o amants de la velocitat, la cursa popular de 10km sense caràcter competitiu, la segona en distància és la mitja marató, la prova reina és la marató i pels i les amants de la ultra distància la marató i mitja. A mesuéra que s'afegeixen quilòmetres a la cursa també desnivell i dificultat, però alhora podem apreciar molt més l'entorn on es realitza.

Tot plegat es celebra el diumenge 7 de desembre, just d'aquí a un mes. Així que encara hi sou a temps per participar-hi.


Més informació a: http://maratoardenya.matxacuca.cat/

Salut i curses!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada