dilluns, 22 de juliol del 2013

Material: Dynafit MS Feline Ghost Test 1

Bon dia,

Aquest matí he passat per Esports Nabes a tornar el gel que no li vaig poder donar, ja em va sentir però estava tant concentrat en la seva lluita amb en Rafael Parés que va preferir tirar, m’ha comentat que tenia vambes Dynafit per provar, m’ha ofert a provar-les i m’he endut unes MS Feline Ghost, gràcies Toti.
 
Les Dynafit MS Feline Ghost trepitjant les Gavarres
La primera impressió és d’una gran lleugeresa, però alhora sembla que tinguin bons reforços contra els cops, el color taronja fluorescent, pot semblar cridaner, però queda molt dissimulat amb la terra seca, la sola vibram assegura una gran qualitat però alhora rigidesa a la petjada, no hi ha bossa pels cordons, per això toca col·locar-los enmig de la llaçada, ara toca calçar-les i cap a les Gavarres, a dur-les a pasturar una mica.

D’entrada tinc unes sensacions semblants a les Xodus sobre asfalt, inevitable en l’aproximació cap al Cul del Món, el que comentava de la duresa en la petjada, però com que ja hi estic acostumat i no és terreny de les curses de muntanya no penalitza massa.

Passo de llarg la plaça de la Sardana i continuo recta amunt, no deixa d’ésser terra compactada amb alguna pedra, la clàssica pista zero tècnica, les sensacions són semblants que a l’asfalt, però cal dir que això permet ni adonar-me’n de les trepitjades de pedres.

A mitja pujada agafo el desviament cap a la font dels Lleons, continua sent pista, però amb algun tram pedregós i d’altres sorrenc, l’adherència en aquests punts és molt considerable, les sensacions continuen sent bones.

Dels Lleons vaig a buscar el camí de les Dones, però agafant la pujadeta que hi ha a la dreta, amb força pedra solta i menys compacta que la pista anterior, les sensacions milloren en trobar-me en un terreny un xic més complicat, encara que no massa.

El camí de les dones sense massa comentaris, no destaca per la seva dificultat així que el comportament és correcte.

El següent tram és un corriol amb branques, arrels, fulles, terra humida i en pujada, el corriol embardissat que ja no ho està tant, molt bon comportament, una gran adherència, que permet una ràpida la sortida en puntejar, bona nota.

Segueixo amb una baixada per pista sense cap mena de dificultat, comportament estàndard.

Per acabar i abans de desfer per asfalt, prova a la baixada Kamikace, aquí he de reconèixer que anava una mica petat de quàdriceps, per la qual cosa el calçat era important, molt bona nota, en un parell de trams he d’agrair a la sola Vibram no haver acabat a les bardisses, s’agafen com si disposessin d’urpes de felí.

Per ara m’estan sorprenent molt gratament, demà els hi fotré una mica més d’estella i us ho explicaré en una segona part.

Dades adicionals:
Distància recorreguda: 11 Km
Desnivell positiu: 314 m
Temps transcorregut: 01:01:00
Temps en moviment: 00:58:54
Ritme: 5:21 /km
Mitjons utilitzats: Salomon EXO S-lab

Salut, gas i amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada