divendres, 12 de juliol del 2013

Acumulant quilòmetres i notícies Intrèkkids...


Bon dia,

Aquesta setmana ha estat d’acumular quilòmetres a altes temperatures, amb un parell de males notícies pels Intrèkkids i una d’esperançadora.

Per un costat es costat en Pere i en Peio estaran uns dies al dic sec, fascitis plantar i bursitis al peu, esperem que ben aviat es puguin recuperar i tornin a donar guerra per les muntanyes, mentrestant no els quedarà més remei que obrir definitivament la secció ciclista, com a mínim podran deixar anar adrenalina i mantenir la forma. Pel costat bo, tenim en Tapi, que dia rere dia va millorant de les diverses molèsties que arrossegava i va millorant entrenament rere entrenament. La resta segueixen com fins ara, en Cesc, en Josep, i en Miquel segueixen més o menys com fins ara intentant millorar mica en mica, en canvi en Txema no acaba de fet net. Molts ànims a tots.

Aquesta és la darrera setmana abans d’agafar-me una setmaneta de vacances a la feina, però tranquils que a l’equipatge hi duc tot el carregament esportiu per continuar preparant-me pel que m’espera, bàsicament Catllaràs, un ració confirmada i l’altre a l’aire, i Cavalls, on les dues racions son quasi segures.

Però ara toca parlar de la setmana i això vol dir continuar amb la calor, he fet quatre sortides corrent i un parell de passejades amb la Sílvia.

Comencem pel dilluns amb una incursió a l’Olivet d’en Salgueda pujant pel camí de Els Àngels i una baixada resseguint el camí de les dones amb una petita variant. 12km 380D+, la sortida més potent de totes.

El dimarts a doblar, al migdia una altre sortida resseguint el repte 1 de Can Nabes, però amb petites variant de collita pròpia que impedeixen el reconeixement del circuit. 11km 330D+, més calor que el dilluns. Al vespre anem a passejar amb la Sílvia una mica més de 2km quasi plans.

El dimecres al matí em llevo amb un fort dolor al maluc, com que veig difícil que sigui una lesió seriosa, simplement decideixo descansar al migdia, al vespre una altre passejada amb la Sílvia aquesta vegada fins a la Devesa, per estirar una mica les cames.

El dijous em llevo quasi recuperat del dolor, segurament devia ser per un mal gest dormint, total que faig una sortideta suau de 10km voltant-la per la Font dels Lleons i d’aquí a trobar el camí de Els Àngels per una pista nova collita, baixo buscant ombra i cap a casa. El Garmin em fa el burro, així que no se el desnivell, calculo que uns 300D+ han caigut.

Per tancar la setmana, divendres al migdia amb un pet de sol que fa por cap a Pedreres i Sant Daniel, noves rutes, el mateix destí. Tasto una ruta que acostuma a fer en Tapi per pujar fins al Pirulí, d’aquí baixo per anar a buscar la pista que vaig “descobrir” ahir i cap a casa. 10km 280D+, sense cap mena de molèstia al maluc.

Els propers 9 dies la voltaré per la serra de Verdera, entre piscina, platja i muntanya, ja us ho aniré explicant.

Part del material per aquests dies
Salut i merescudes vacances!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada