dimecres, 31 de juliol del 2013

Cavalls del Vent 2013: anarko preparació

Bon dia a totes i tots,


S'acaba el mes de juliol i entrem a l'agost, només queden set setmanes mal comptades per a la Cavalls del Vent.

Sempre que a l'horitzó se'm presenta una cursa de molt llarga distància, traço un programa d'entrenaments per arribar en bones condicions a la cita, aquesta vegada no me'n surto de cap de les maneres.

Potser pugui semblar que li he perdut el respecte a la distància, res més lluny de la realitat. Tinc molt clar que per acabar en condicions una cursa de 100 km amb més de 6.500 D+, he de preparar-me a consciència, però al posar-me davant la fulla en blanc per indicar que fer i que no fer un o altre dia, sóc incapaç d'encaixar les peces.


Així doncs en comptes de plantejar-me quilometratges i dies concrets, aquesta vegada treballaré amb unes pautes aproximades de treball, movent-me per sensacions, però tenint clar que la única manera que m'ha funcionat en aquests casos és acumular moltes hores.

Durant la setmana faré sortides curtes d'una hora o hora i mitja dia si, dia també, només descansant els dies que el cos m'ho demani. Intentaré fer cas a les mil i una veus del meu entorn que em recomanen fer entrenaments creuats i no només córrer, així que la bicicleta es convertirà de nou en companya de viatge, encara que ja sabeu que no ens acabem d'entendre massa.

Els caps de setmana els reservo per a tirades llargues, això vol dir sortides d'un mínim de tres hores, si els compromisos familiars i socials ho permeten, intentant acostar-me un parell de vegades fins a Vallter per fer treball en alçada, aquest any vaig una mica mancat.

Espero que aquest anarquisme preparatori no afecti el meu rendiment i em permeti treure'm l'espina que l'any passat em va quedar ben clavada, en haver de deixar la cursa a les primeres de canvi.

Apa doncs, que tingueu un molt bon mes d'agost.

Salut i amunt!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada