dijous, 4 de juliol del 2013

Curses: L'Olla de Núria

Bon dia,


Avui us parlaré d'una cursa que en només VII edicions s'ha convertit en una de les curses de muntanya més esperades que transiten pel Pirineu català, l'Olla de Núria, organitzada per la Unió Excursionista de Vic.
Logo de la cursa
Font: web de la cursa
Amb un recorregut de 21,1 quilòmetres i uns 1.940D+, amb sortida i arribada al Santuari de Núria, transita més del 70 % del temps per sobre del 2.700 metres, coronant els següents pics: Puigmal, Pic Petit de Segre, Pic de Segre, Pic de Finestrelles, Puig de Nuria, Puig del Coll d'Eina, Pic de Noufonts, Pic de Noucreus, Cim Alt de les Arques, Cim Baix de les Arques, Cim de Rocs Blancs, Puig de Font Negre, Pic de la Pala i Pic de l'Aliga.
Imatge promocional
Font: web de la cursa
La data escollida és el proper diumenge 21 de juliol amb sortida a les 9 del matí. Les inscripcions es varen omplir el passat 6 de juny en tan sols 20 minuts.

Tot i no corre-hi, si a algú li sobra un dorsal pel que sigui i me'l vol passar serà benvingut, encara que la nit abans tinc un sarau en un catamarà a Roses, espero poder observar la seva evolució en directe, i tirar alguna que altre foto, des del Pic de Noucreus, en una sortida matinal amb començament a Vallter.

Més informació:
Olla de Núria

Apa doncs, salut i desnivells!!!!

+ curses recomanades aquí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada