dimecres, 23 de juliol del 2014

Propera sortida: UT Catllaràs


Bon dia,

Aquest cap de setmana arriba la festa al Catllaràs, serà la segona edició d’una Ultra que, de la ma de Klassmark, l’any passat va deixar molt bon regust de boca, i a mi amb ganes boges de fer-la després del tastet del Trail. A veure com va aquest any emmarcada en les Salomon MissionX3.

Tot començarà el divendres al vespre a La Pobla de Lillet amb l’entrega de dorsals i la xerrada informativa, jo hi pujaré plegant de treballar, una horeta i mitja en cotxe i hi arribaré just per fer petar la xerrada tot fent una cerveseta, anar a plantar la tenda, menjar alguna cosa i descansar una mica, que el divendres toca matinar, no en va la sortida serà a les 6 del matí.

Pel que tinc entès el circuit no ha variat i és el següent: sortida de La Pobla de Lillet, primer puja i baixa per arribar a Sant Julià de Cerdanyola, amb el segon ens plantarem a Malanyeu, després del tercer i amb 27km a les cames a La Nou de Berguedà, seguirem amb la pujada al Sobrepuny per baixar al Castell de l’Areny i ho rematarem amb un puja i baixa més allargassat que passarà per Sant Romà de la Clusa i el Refugi Ardericó. Un cop de nou a La Pobla haurem superat els 54km i 4.000D+ de la prova.

El perfil de la cursa
Font: http://www.catllaras.com
Però les condicions climatològiques molt probablement si que canviaran. Un any enrere el sol va ser el màxim protagonista de la jornada, però les previsions a dia d’avui son de pluja, tant el dia de la cursa com els anteriors, això pot endurir el recorregut, tot i evitar la calor, no ho sabrem del cert fins dissabte.

La meva intenció és anar equipat fins a dalt, com estic fent darrerament, amb el material que necessitaré a la CCC, tant l’obligatori com l’opcional, la millor manera d’acostumar-se a voltar per la muntanya amb uns 4 o 5 quilos de més.

Pel que fa a l’objectiu, acabar amb marge per arribar a casa abans el bitxo vagi a dormir, això vol dir intentar-ho fer en un màxim d’11 hores, una horeta curta per dutxar-me, menjar i fer-la petar, i cap a les sis sortir sentit Palau-saverdera i arribar-hi en un parell d’hores, cap allà les 8 del vespre. Ara, no m’atabalaré amb això o ja se sap que per acabar el més important és el cap.

Aquí us deixo unes imatges de l’any passat, si en voleu veure més per fer-vos una idea de per on la voltaré podeu seguir aquest enllaç.

Foto: Guillem Casanova
Foto: Guillem Casanova
Foto: Oriol Batista

Salut i quilòmetres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada