dissabte, 5 de juliol del 2014

Curses recomanades: Trail Catllaràs

Bon dia, 

Avui us recomano que feu un cop d’ull, i us plantegeu de participar, a la darrera cursa del MissionX3 de Klassmark. No és altre que el Trail Catllaràs.
Logo: www.catllaras.com
És una cursa molt nova, de fet tot just arriba a la segona edició, però la primera va ser tot un èxit, on vaig participar a la prova curta, el Trail de 30 quilòmetres, uns paisatges bonics, un desnivell important, però una cursa apta per a totes les potes. Porta el segell Klassmark i això sempre sol ser garantia de qualitat en els recorreguts i bon tracte cap als corredors.

La serra del Catllaràs es troba al cor del prepirineu, formada per boscos de pi i faig, amb prats d'alta muntanya, zones humides, amb rierols i un accès difícil. Durant el recorregut passarem pels punts més destacats de la mateixa, podeu veure el perfil de la Ultra més avall, amb la pujada al Sobrepuny com a sostre de la prova reina.  

La Ultra és més exigent, només cal veure les imatges de grimpades, gorges, escales, túnels al lloc web promocional de la cursa.
Perfil de la Ultra.
Font: 
www.catllaras.com
L'any passat em vaig quedar amb les ganes de fer aquesta ultra, així que aquest any hi tornaré per ser partícip de les imatges d'aquest entorn.

També hi aniré d'una manera diferent, sol i sense fer nit en un hotel, la passaré al cotxe, o si la nit és plàcida a l'intempèrie amb una màrfega i el sac de dormir.

De cares a la organització, si es repeteix la calor de l'any passat mireu de cuidar una mica els que esperen als corredors, la gent és prou responsable per no fer-la grossa a la zona d'arribada així que no cal tancar-la a pany i forrellat.

Bé, encara sou a temps d'apuntar-vos-hi i fins i tot aconseguir algun dorsal per la patilla amb promocions i concursos a les xarxes socials.

Així què, ens veurem en 20 dies al Catllaràs???

Salut i cérvols!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada