dissabte, 18 de maig del 2013

Curses: Marxa del Gats (Sant Antoni - Calonge)

Bon dia,

Vaig tard, doncs aquesta cursa és demà, me'n va parlar en Pere, però aquest cap de setmana cau entre Transvulcania i Zegama, així que a mi em toca fer bondat, ara vosaltres encara sou a temps d'apuntar-vos-hi aquesta tarda a la Fira de patrocinadors o el mateix diumenge amb un petit increment en el preu.
Logo de la marxa
Imatge: http://www.marxadelsgats.cat/
Les modalitats:

9 Km: Recorregut fàcil i bastant planer per gaudir caminant o corrent. Apte pràcticament per a totes les edats i fins i tot apte per mascotes.

18 Km: Aprofitem el mateix recorregut fàcil de la marxa però se li afegeixen uns 9 km de muntanya, passant per la zona vinícola de Calonge i endinsant-se al massís de les Gavarres. La dificultat d’aquests km extres és mitja-alta. Aproximadament uns 400 metres de desnivell.

33 Km: Igual que en el cas del circuit de 18 km, tenim el tall comú i planer de la marxa però en aquest cas afegim 24 exigents km de muntanya per les Gavarres, amb pistes i corriols de dificultat alta. Pots fer-lo corrent o amb btt. Aproximadament uns 1000 metres de desnivell.


A destacar:
El fet més destacable d'aquesta cursa és el premi per qui travessi en primera posició la línia d'arribada, crec que només en la modalitat de 33 Km, doncs rebrà un obsequi corresponent al seu pes en cervesa.
Els preus son força populars no passant dels vint euros.

Més informació:
http://www.marxadelsgats.cat/

Salut i birra!!!

+ curses recomanades aquí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada