dijous, 9 de maig del 2013

Countdown 5.1: La setmana de Transvulcania


Bon dia,

Aquesta setmana he decidit fer diferents publicacions per explicar-vos els dies previs a la cursa.

En aquesta primera toquen els dies previs al viatge.

El dilluns me l’agafo de descans, tot i no apretar massa el diumenge, 42 km son 42 km i el més raonable és agafar-se el dia amb calma i tranquil·litat, tot i que al migdia tinc la temptació d’anar a fer una volta, ja me les empesco per tenir coses a fer i no poder-hi anar. Qualsevol cosa per no nar-hi.

El dimarts nocturna amb els Intrèkkids, avui tenim una gran alegria, en Peio després de molts mesos amb problemes a la cintilla ha pogut tornar a córrer amb nosaltres, que unint-les amb l’alta d’en Txema, que encara no ha pogut venir, i la d’en Tapi, ens deixa el grup al complert. Que es preparin les Gavarres!!!!! La sortida una pujada suau a Sant Miquel pel camí que arriba per Celrà, amb estripada al tallafocs inclosa, la baixada pel corriol. En Peio acaba amb molt bones sensacions. 11km 390 D+.

Dimecres aprofito el migdia per començar a preparar la roba per Transvulcania. A la tarda deixo el cotxe a la feina i baixo a Girona en un cop de gas, no faig la ruta clàssica amb puja i baixa sinó que faig un recorregut més directe per mullar-me el just i necessari, quina diferència amb el que em trobaré a La Palma. 13Km 70D+.

Una darrera cosa a destacar, aquesta dissabte comença Girona Temps de Flors, una exposició de flors, monuments, patis i jardins, que arriba a la seva 58ena edició. Sembla que hagin pensat en mi i just a sota casa hi ha plantat aquest escenari.
Volcans en temps de Flors
Espero que em doni sort de cares al que m’espera entre volcans.

Salut i gasss!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada