divendres, 30 d’agost del 2013

Tancant l’agost...


Bon dia,

Com faig darrerament dividiré la setmana en dues entrades, en aquesta entrada comentaré les activitats normals de la setmana, el dilluns us parlaré del cap de setmana, que el deixo per coses diferents, una sortida llarga, 35-40km, en solitari per les Gavarres el dissabte i l’Olla de Núria amb els Intrèkkids el diumenge.

Però anem a la setmana, el dilluns començo amb una sortida en bicicleta. Surto de casa i, per carretera, enfilo fins a Canet d’Adri, passant per Sant Gregori, per tornar agafo la carretera cap a Adri i abans d’arribar al nucli a baixar s’ha dit, Sant Medir, Taialà i a casa. Quasi 28km amb 300D+.

El dimarts com és habitual aquest mes, a doblar s’ha dit, al migdia una altre sortida acompanyat de la Rebel, aquesta vegada carril bici fins a Llambilles i pujadeta a Sant Cristòfol del Bosc. El tram final molt bonic, per fer 25km amb 270D+. Al vespre me’n vaig a fer un altre cim, m’acosto fins a Santa Coloma de Farners per pujar a Argimon des del parc de Sant Salvador, l’anada molt directe, quasi totalment per trialeres gràcies a aquesta ruta de wikiloc gentilesa de David Ros, la tornada una mica més de volta per l’altre banda, gairebé tot per pista, ja l’havia fet anys enrere, evitant exposar-me a patir alguna caiguda al no conèixer el recorregut i ser negre nit. 16km 750D+.

Dimecres trobo un forat a les 9 del vespre per fer un puja i baixa a Sant Miquel, l’anada clàssica per corriol, la tornada per pista. Una ruta d’emergència, que en una horeta mal comptada està feta. 11km 360D+.

El dijous torno a doblar, al mati bicicleta i al vespre/nit cursa a peu, les dues ocasions revisant part del recorregut que vull fer dissabte. El del matí pujo pedalant per la carretera dels Àngels fins a Can Pol, aquí enfilo un corriol que baixa a una pista a la dreta de la carretera en sentit ascendent. Vaig resseguint aquesta pista fixant-me en tots els trencants fins a arribar al voltant del km7 de la carretera dels àngels, on faig mitja volta i torno cap a casa per carretera. Acaba sent una sortida mixta de 23km amb 480D+. Al vespre a córrer una miqueta, faig la clàssica pujada als Àngels a peu fins a la drecera que hi ha entre el km 7 i 8, la que queda a la dreta tot pujant, a mitja drecera agafo un desviament a la dreta, el més normal és seguir cap amunt, per tornar per allà on al matí he revisat. Aquest camí l’havia fet un dia baixant dels Àngels i m’havia despistat un parell de vegades, però amb la revisió del matí el tenia fresc i no m’he equivocat, tot i fer-lo amb llum de frontal. 17km amb 600D+.

Per ara això és tot, avui estaré pendent de les dues curses de l’UTMB, aquest matí la CCC (101km 6.100D+), especialment amb el l'evolució en cursa d'en Toti Bes entre els capdavanters i en Sergi amb l’objectiu d’acabar una dura prova. A la tarda la cursa llarga (168km 9.600D+) amb gent com l’Heras, la Picas i la Roca. Molta pota a tots i totes els que hi participeu. Gas i amunt!!!!
Imatge promocional de l'UTMB (edició 2010)
També dins els actes de l'UTMB, felicitar l'anglesenc Arnau Julià per la seva victòria a la TDS (119km 7.250D+), molt gran!!! I a la resta de corredors i corredores, sou unes màquines només per afrontar reptes com aquest.

Salut i diversió!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada