dijous, 29 d’agost del 2013

Material: Garmin Forerunner 310XT

Bon dia,

Després de dos mesos de companyia, avui m'ha brindat una gran alegria, he aconseguit carregar-hi un parell de rutes que he de fer aquest cap de setmana, per això es mereix aquest post en positiu.
Rellotge i USB.
La meva modesta opinió

Sobre la durada de la bateria, anuncien que arriba a les 20 hores, de moment no he pogut comprovar-ho, espero poder-ho fer el proper 21 de setembre aconseguint acabar el recorregut de la Ultra Cavalls del Vent, però ajuntant entrenaments puc haver arribat a les 14 o 15 hores, la resta de bateria se l'ha polida agafant satèl·lits i gràcies a les transferències de dades entre el rellotge i el pc.

Al començament vaig tenir força problemes quan m'avisa de bateria baixa, s'atura un minut després d'avisar, investigant vaig saber que la culpa era meva, l'aparell no vol càrregues totals, si un dia s'escapa no passa res, però allò ideal és no anar al límit i deixar-lo entre el 90 i 95 % carregat. Un cop sabut i posat en pràctica, quan el rellotge avisa el temps s'ha allargat, però no en excés, una mitja horeta.

Tothom diu meravelles dels avisos vibratoris i sonors del rellotge, per a mi son una murga i els he desactivat tots, a part augmenten innecessàriament el consum de bateria. A mi m'agrada sortir a córrer i mirar el rellotge només per no passar-me de temps, els anàlisis a casa.

La sincronització inicial de satèl·lits és molt i molt ràpida, un cop en ruta, la senyal és molt estable, les gràfiques d'alçada capturades pel rellotge son més exactes que amb el 305, molt més serrades.

Com que és multiesport, disposa de 5 modes, un de cursa a peu, 3 de bicicleta i un d'altres, disposa de fins a 4 pantalles per mode, que son totalment personalitzables. Poden incloure ritme, velocitat, temps, distància, calories, etc, i sempre globals, per volta, mitjana, etc...

El pes és acceptable, una mica més que el 305, ara, no està pensat per ser un rellotge de carrer, és molt voluminós.

Gràcies al sistema sistema de comunicacions inalàmbric ANT+, s'hi poden vincular múltiples dispositius, banda de ritme cardíac, podòmetre, sensor de cadència, etc...

Seguint amb el sistema inalàmbric, a la caixa del rellotge hi trobarem un aparell que sembla un pen drive que serveix per realitzar les comunicacions entre el rellotge i un pc. 

Per tal de fer-lo funcionar s'ha de descarregar un software de la web de Garmin, l'ANT Agent, van per la versió 2.3.4. Hi ha la opció d'enllaçar la descarregar de les activitats a la plataforma Garmin Connect, a la xarxa, o directament al Garmin Training Center, una versió de sobretaula.

Durant els dos primers mesos la segona opció m'ha portat pel camí de l'amargura, no hi havia manera de sincronitzar el rellotge amb el programa Training Center, no hi havia manera d'enviar recorreguts, només ho vaig aconseguit una vegada i per casualitat, i la descàrrega de les activitats només la podia fer a la plataforma Garmin Connect.

Finalment després de contactar insistentment amb el servei tècnic on-line de la casa, i alguna emprenyada després de les contestes, m'han indicat com retornar el rellotge a la configuració de fàbrica, amb el rellotge apagat, mantenir pitjats el botó de "mode" i d'engegat a l'hora. L'he configurat i les comunicacions amb el Training han funcionat perfectament.

Pel que fa a l'aigua, no puc opinar si va bé o malament, simplement no l'he provat i no compto fer-ho aviat, això de les triatlons no em va. Ara, tot i ser submergible, la recepció de satèl·lits a l'aigua no acostuma a ser massa reeixida.

Per ara això és tot, content de la compra, i finalment eufòric.

Salut i descobertes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada