dilluns, 12 d’agost del 2013

Setmana complerta...


Bon dia,

La setmana passada va ser de les més complertes que recordo, entrenament dia si, dia també, amb la cirereta d’un doblet a començament de setmana. 3 sortides en bicicleta i 5 a peu, però aniré al gra, a veure si surt una entrada llegible.

Dilluns per començar rodatge en pla al migdia, feia calor, però això d’agafar la bici va bé després del cap de setmana. Carril bici fins a Cassà i tornar, ritme tranquil, sense atabalar-me que queda molta setmana per endavant i el vent penalitzava força. 30km 200D+.

El dimarts doblet, al matí repeteixo amb la bicicleta, aquesta vegada pujada a Sant Miquel pel camí de les Dones i puig Estela, una ruta d’anar fent a ritme. Baixada per la pista fins a Sant Daniel, força ràpida. 20km 600D+. Al vespre tocava sortida amb els Intrèkkids, però al final hi vaig tot sol, faig un puja i baixa a Sant Miquel, però fent unes quantes voltes, dos pujades diferents cap al camí dels Àngels, una altre per l’antiga terrera, el tallafocs de la banda de Campdurà, les mines del nen Jesús i corriol pel costat de puig estela, un bon divertiment. 19km 700D+.

Dimecres i dijous dues sortidetes a peu al migdia, la primera pujant per Sant Miquel, desviant-me cap a Puig Estela, petita marrada pel dret i baixant pel corriol del dipòsit de Galligants, la segona una pujada clàssica pel camí de les Dones i altre vegada baixada pel corriol del dipòsit, aquesta segona sense pensar-hi massa recordant quan pujava com els cargols i podia  recuperar temps baixant com un sonat, doncs la pota estava intacta després de pujar, ara he arribat a un equilibri. 13.5km 460D+ una 11.5km 370D+ l’altre.

Divendres per tancar la setmana pujada a Sant Miquel per la pista i baixada pel cotat de  Campurà, practicant una mica de corriol a la font Martina, un desastre com sempre. Quasi 17km 480D+.


El cap de setmana un parell de sortides a peu per l’Alt Empordà. Com que la tramuntana era present, el més prudent ha estat no acostar-se a la serra de Verdera, així que la primera ressegueixo el GR92 des de l’Almadrava de Roses fins a Cala Jòncols, molt bonica la baixada final fins a la platja, tornada per pista fins a Cap Norfeu i en endavant desfent pel GR. 20km 1.000D+. El diumenge, després d’anar a dormir una mica més tard de l’habitual, sortida suau pels voltants de Palau – saverdera, per estirar una mica les cames. 10Km quasi plans.

La setmana en la que entrem es presenta com aquesta, amb la intenció d’apretar de valent i combinar disciplines, amb una sortida col·lectiva pel Cap de Creus i entrenament en alçada per Vallter.

Salut i combinacions!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada