dimarts, 27 d’agost del 2013

Iniciatives: #esteladesalcim de @EsteladesalCim

Bon dia,


Avui us presento una iniciativa que he trobat per la xarxa. S'anomena Estelades al cim i es tracta d'omplir els cims del nostre país d'estelades el diumenge 8 de setembre per anar escalfant motors de cares a la Via Catalana que es farà el dimecres 11.



Aquí teniu el text introductori del lloc web:


"El muntanyisme forma part de la identitat catalana. Des dels seus orígens, l'excursionisme català s'ha identificat amb els valors del país: un gran esperit de superació, un profund arrelament a la terra i una fortalesa excepcional. Ja fa moltes generacions que explorem muntanyes dins i fora de Catalunya: des del mític Lluís Estasen escalant la Gorra Frígia per primera vegada fins al l'expedició catalana que coronà la "magic line" al K2, els catalans ens hem situat en l'òrbita mundial també en el terreny de muntanya."

Si no hi ha cap contratemps que m'ho impedeixi, la samarreta estelada dels Intrèkkids onejarà en algun del cims de les nostres contrades.



Si algú s'anima a participar-hi ja sap com contactar amb mi per tal d'anar-hi plegats, després d'uns quilòmetres i una mica de desnivell, podem anar a fer unes birres per fer justícia al títol d'aquest bloc.



Salut i llibertat!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada