dijous, 6 de març del 2014

Curses: 24 hores del Cap de Creus

Bon dia, 

Avui us recomano que feu un cop d’ull a una altre de les curses que organitza la Unió Excursionista Llançanenca, no és altra que les 24 hores del Cap de Creus que enguany arriba a la seva desena edició.
Logo UELL.
Font: web UELL
Com sempre el tret de sortida es dona el dissabte de setmana santa, aquest any serà el 19 d’abril.

No se si per celebrar la desena edició o simplement per donar cabuda a més gent, s’ofereixen tres recorreguts.

El primer recorregut de tots no és altra que la ruta clàssica, la de 87km amb 3.000D+, anomenada Ultra. Sortida del port de Llançà a trenc d’alba en sentit Portbou pel GR, a l’alçada de Garbet pujada a Sant Miquel de Colera, seguim cap a Puig d’Esquers, Sant Silvestre de Valleta i tornem a Llançà, pujada a Sant Salvador, passant per roca Miralles, Mas Ventós, Santa Elena i Sant Pere de Rodes, coronat el Castell, punt més alt de la ruta, enfilar la carena de la serra de Verdera per anar a buscar el mar a Cala Jòncols, i ja descomptant puja i baixa fins a Cadaquès, seguim fins arribar al far de Cap de Creus, creuem el PN tot buscant Sant Baldiri, baixem a Port de la Selva i resseguim el litoral fins a Llançà.
Mapa Ultra
Font: web 24 hores
El segon anomenat Mitja, a la segona part del recorregut de la Ultra, així doncs es sortirà de Llançà cap a les 12 del migdia per pujar a Sant Salvador i anar fent. Seran uns 60km amb 2.000D+.

Mapa Mitja
Font: web 24 hores
Finalment el tercer, la Mini, correspon al primer bucle del recorregut de la Ultra, pujada a Sant Miquel de Colera, Puig Esquers, baixada a Valleta i tornada a Llançà. Uns 27km amb 1.000D+.

Mapa Mini
Font: web 24 hores
Aquest serà molt probablement el tercer any que hi participi, encara que no tinc clar si a la Ultra o a la Mitja. Podeu llegir la crònica de les meves participacions anteriors.
Crònica 2012
A la carena de la serra de Verdera
Crònica 2013.
Passant per Cap de Ras.
Foto: Oriol Batista
Si necessiteu més informació la trobareu en aquest enllaç.


Salut i tramuntana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada