divendres, 14 de març del 2014

Cinc cèntims de l’UT les Fonts...


Bon dia,

Aquest any tenia ganes de fer una cursa per etapes, en conec tres que es facin a casa, segur que n’hi ha moltes més, una ja no la fan, la Costa Brava Xtrem Running, l’altre la TransCat, que aquest any cau en unes dates impossibles de compaginar amb la CCC, i la darrera la que faré enguany, l’UT les Fonts a Xerta.

Es tracta de tres dies de córrer per la muntanya amb el poble de Xerta com a punt neuràlgic de l ‘esdeveniment, tot organitzat pel Centre Excursionista de Xerta. Cau un xic lluny de Girona, però poden més les ganes de provar per un costat i de conèixer per l’altre. Ens allotjarem els tres, si la Sílvia i l’Ivet m’acompanyaran en aquesta aventura, a l’Hotel Restaurant Casa Ceremines, fa molt bona pinta, ja us explicarem què tal.



Al que anava, es tracta de tres dies, i tot començarà aquest divendres a les 9 del vespre amb la Nocturneta, que com el seu nom indica és una cursa nocturna, que compta amb 23 km i 350D+. Un circuit que hauria de ser molt ràpid, però en el que no em puc passar de voltes o ho pagaré. Aquest és el perfil.



A l’arribada una mica de sopar amb la resta de corredors i a dormir d’hora, que dissabte toca matinar, a les 6 del matí comença l’etapa reina, el Trail. Un circuit de 70km amb 4.000D+, que, com veureu al perfil, consisteix en fer 4 pujades d’entre 700 i 1.000 metres de desnivell.



El més destacable hauria d’haver estat la carenada a Engrillo, però per qüestions mediambientals no podrà ser, hauré de tornar-hi un altre dia. En acabat del Trail m’esperarà un bon dinar per agafar forces per la tercera i última etapa, la Cursa, una excursioneta de 27km amb 1650D+.



Per acabar-ho de rematar, serà un circuit molt trenca cames, que si tot va a l’hora, començaré a les 8 del matí i ja no m’aturaré fins cap allà les 12 per fer un bon dinar i tornar cap a casa, que dilluns toca treballar.

Per fer seguiment de la cursa, hi ha dues víes principals, facebook i twitter, a twitter també podeu seguir el hashtag: #utlesfonts.

D'altra banda l'etapa reina tindrà seguiment en temps real gràcies a Smartchrono, una solució low-cost que permet controlar el pas dels corredors escanejant un codi QR al dorsal.

Si voleu saber més coses d'aquesta cursa visiteu el seu lloc web: http://www.utlesfonts.com/


Salut i excursions!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada