dimarts, 25 de març del 2014

Material: X-Bionic - Running Pants Medium

Bon dia,

Avui revisió de producte, aquesta vegada us parlaré de malles pirates, en concret de les Running Pants Medium de la suïssa X-Bionic.

Les vaig comprar al setembre de l’any passat, la normativa de la Ultra Cavalls del Vent obligava a portar la cama coberta de dalt a baix, així que em vaig decidir per combinar mitjó llarg, que si fa calor pots abaixar-lo, amb malla pirata. Després de veure, i emprovar-me amb calma,  uns quants models a Esports Nabes, em vaig decidir per les d’X-Bionic.
Val a dir que havia vist un reportatge a la televisió on avaluaven la capacitat de mantenir la temperatura del cos en condicions extremes, al laboratori de l’esport, i en quedava molt ben parada, així que tot i ser les més cares de les possibles varen ser les escollides.

Son un producte que aporta alta compressió, és per això que s’agraeixen a nivell muscular quan es tracta de fer llarga distància. Amb això no vull dir que després de córrer una bona quilometrada estàs com abans de sortir, però si que la forta compressió evita un moviment excessiu que provoca abans la fatiga.

Tot i aquesta alta compressió son molt elàstics i permeten els moviments naturals del cos, no he tingut la sensació d’opressió que a vegades aquest tipus de peça provoquen.

Pel que fa a la fricció, cal omplir-les plenament per no encetar-se la part interior de les cuixes, o sigui no compreu una talla més per allò de no marcar paquet. Com amb qualsevol producte si no el duus com toca el fregament és inevitable i la vermellor va en augment. En el meu cas de tant en tant em toca fer una estirada cap amunt per evitar-ho.

D’entrada les cames no acostumen a tenir problemes deguts a la temperatura,  però és cert que les altes temperatures acostumen a molestar força i obliguen a anar curts de roba, però amb aquests pirates no passa, mantenen molt bé el nivell de temperatura del cos, tal i com es pot veure a les proves del vídeo que us he enllaçat més amunt. Així en sortides  amb alt contrast tèrmic es comporten fantàsticament bé.

Pel que fa a la resistència, porten un bon munt de sortides per muntanya, amb les seves inevitables rentades, i estan com noves, gens de desgast, el material no s’ha desfilat.

Un producte altament recomanable.

Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada