dilluns, 17 de juny del 2013

#UTEmmona: moments previs…


Bon dia,

Avui començaré a fer-vos cinc cèntims de l’Emmona, 25 hores i 7 minuts de cursa donen per molt, és per això que ho faré per parts.

Començaré pel començament, a les cinc de la tarda del divendres sortia de la feina i m’encaminava en cotxe cap a Sant Joan de las Abadesses, una hora i mitja més tard ja tenia el dorsal i estava fullejant el diari amb una cervesa fresqueta esperant que comencés la xerrada informativa.

Mentre esperava la fem petar amb uns companys de La Bisbal, una altre cervesa i comença l’assumpta. Comentaris sobre la seguretat, el canvi de recorregut, que els va costar prendre la decisió, la bossa amb material per canviar-se a mig recorregut, la samarreta finisher, quatre coses més, tot molt planer, i cap a sopar.

Un sopar popular amb amanida de pasta, pollastre i iogurt, un deu a la gent que ens atenia, i amb un vi del Penedès boníssim que em va cridar més cops dels aconsellables, no hi havia la Sílvia per vigilar-me. jejejeje. D’aquí cap a veure el partit del Barça de bàsquet en un localet de nit, el Nervis, un rom amb cola i una Moritz per passar millor la derrota. Total que a les dotze tocades em fotia al cotxe per intentar dormir una mica.

El despertador a les 5 del matí, però a les 4 un veí matiner, un corredor amb poca son, ja tenia el “lloro” del cotxe a tot drap per anar-se ambientat, no hi havia collons de dormir més, total tocava enfrontar-se a l’Emmona dormint menys de quatre hores. M’arreglo, vaig a deixar la bossa de Planoles, bec força aigua, no és d’estranyar, i cap a la sortida.

Si en voleu més, demà intentaré continuar un tallet més...

Salut i amunt!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada