dijous, 13 de juny del 2013

Countdown 0: Amb la feina feta!!!

Bon dia,

S'acaba el compte enrere, queden menys de 48 hores per a que la serp multicolor de l'Emmona es posi en marxa a Sant Joan de les Abadesses

Han estat tres mesos llargs de preparació, més de 1.200 quilòmetres a les cames, quasi 50.000 metres de desnivell positiu amb sol, pluja, vent, fred, calor, etc.

Però ara toca parlar d'aquesta setmana. Tres sortides, dilluns una i dimarts dues, he cregut convenient descansar tres dies abans de cascar-me més de 100 km amb uns 8.000  D+, no ho he fet mai això, espero que vagi bé i no s'adormin massa les cames.

Després d'un cap de setmana de menjar, beure i fotrem un bon Cohiba, acabant tip com un rènec, el dilluns al migdia vaig sortir a fer el segon repte de can Nabes, per intentar purgar una mica els excessos, a les pujades intentava apretar, en aquest trams no hi ha massa perill, però a les baixades em tocava vigilar, sobretot a la Kamikaze, no hi ha ganes de fotre's el turmell enlaire, això és un divertiment, l'important és arribar sencer al cap de setmana.

El dimarts al migdia hi vaig tornar, aquesta vegada acompanyant en Tapi, el dilluns la calor era forta, però aquest dimarts molt pitjor, aviat hauré de sortir amb aigua per fer una horeta mal comptada. I al vespre, amb una temperatura alta, però suau comparada amb la del matí, varem sortir amb els Intrèkkids, em vaig quedar amb el grup que feia la primera ruta d'esports Nabes, bons paisatges.

Apa doncs aquest és el darrer post del compte enrere, el proper Emmona!!!!

Salut i amunt!!!!

PD: però aquí no s'acaba, queden molts reptes per endavant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada