dimecres, 17 de setembre del 2014

Cinc cèntims de la Trepitja Garrotxa Ultra

Bon dia,

Quan queden poc més de dues setmanes per a l’aventura a l’alta Garrotxa, us en faré cinc cèntims.

Dades Tècniques:
És una cursa que transcorre per un circuit permanent, pensat per a fer-se qualsevol època de l’any, encara que durant primavera i tardor serien les estacions més recomanables, i per etapes, doncs passa per diferents pobles on poder fer nit, encara que això segon no ho he estudiat massa.
El recorregut és de 112 quilòmetres amb 5.400 metres de desnivell positiu, amb el Comanegra com a punt més alt de la ruta amb 1.557 metres.
Amb inici i final a Oix, disposarem d'onze avituallaments separats entre 6 i 13 quilòmetres.
S’iniciarà el dissabte quatre d'octubre a les vuit del matí i es disposarà de 32 hores per a completar el recorregut, amb talls horaris a cadascun dels avituallaments.

Material:
El material obligatori és molt semblant al que s’acostuma a demanar en aquest tipus de cursa, només hi pot haver variacions importants si la previsió meteorològica és dolenta. Consta de: Samarreta tèrmica, guants, malles sota genoll, motxilla, paravents, frontal i piles de recanvi o dos frontals operatius, manta de supervivència, hidratació (mínim 1L), telèfon mòbil, xiulet i got.
Només hi trobo a faltar alguna cosa de menjar (reserva energètica) per si les mosques, amb l’aigua no n'hi ha prou, i si molt s’apura alguna cosa pel cap, ja sigui gorra, gorro, buff, etc...
A més duré els pals per a les dues pujades més contundents del recorregut, la del Mont i la de Comanegra.

Seguiment:
La organització indica que “es pot arribar relativament a prop de tots els controls amb cotxe excepte el control de Talaixà, des dels controls podeu escollir on voleu anar tot caminant i seguint les mateixes normes de comportament i respecte a l’entorn que recull el reglament dels corredors.”
Però segurament els llocs més bonics on seguir la cursa seran al Mont, s’hi pot arribar en cotxe, on s’aprecien unes vistes espectaculars i Beget, on poble del Ripollès que és realment preciós, i a Oix per veure la cara en arribar.

Previsió de pas:
Com sempre he intentat fer uns horaris de pas ideals per tal de poder valorar la meva evolució en cursa, no m’obsessionaré en seguir-los, però espero siguin una guia per poder acabar aquesta aventura.


Bé si teniu ganes de saber més coses d'aquesta cursa, trobareu tota la informació disponible al següent enllaç.

Salut i Garrotxa!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada