divendres, 6 de juny del 2014

#Emmona14: Seguiment on line i més

Bona tarda,

Seguim amb les novetats pel què fa al seguiment on line. A hores d'ara ja s'han actualitzat el llistat de participants a http://emmona.livetrail.net/,com a curiositat comentar que hi ha una opció per veure els favorits segons la classificació ITRA (International Trail-Running Association) així com les dades que aquesta associació té de cadascun dels participants.
La meva fitxa a livetrail.
Però el més destacat és que ja he trobat la pàgina on podreu veure on parem tots els que hem contractat el servei GPS de TraceMyWay ofert per la organització de la cursa, aquí teniu l'enllaç http://tracemyway.com/emmona-ultra-trail-2014/tracking/. Ara per ara no dona cap informació, però tranquils i tranquil·les que queden més de 24 hores per començar.

Apa, seguiré informant puntualment.

Salut i cames!





Bon dia de nou,

Actualització de darrera hora...

Ja està activa la plana de LiveTrail on podreu anar seguint la cursa és aquesta: http://emmona.livetrail.net/.


Portada del lloc web de seguiment a LiveTrail
Font: http://emmona.livetrail.net/
De moment només hi ha la capçalera de la pàgina, durant el que resta de setmana aniran introduint els corredors de les diferents curses per poder fer el correcte seguiment.

Us recordo que enguant el meu dorsal és el 271.

Salut!!!



Bon dia,

Seguint amb les millores que realitza la organització de la UT Emmona any rere any, aquest es disposarà de seguiment on line mitjançant el sistema Live Trail, el mateix que cobreix esdeveniments com l'UTMB, Penyagolosa Trails, Marathon du Mont-Blanc,....

El sistema permet per un costat publicar al mur de Facebook el pas per controls, tot indicant hora de pas i classificació, i per un altre accedir a classificacions a l'instant. Per ara sembla que la informació es centralitzarà al següent enllaç: feec.cat/emmona2014, si hi ha més novetats us informaré puntualment.

Per millorar la seguretat posen a disposició dels corredors que ho vulguin, amb un cost de 15 euros, el sistema TraceMyWay, que per exemple s'utilitzarà aquest cap de setmana a la VCUF, per tal de conèixer la posició exacte de cadascun dels participants durant la prova. Com que aquestes coses mai sobren, podreu veure per on paro el 14 i 15 de juny.

Per acabar l'entrada d'avui, una curiositat, ja sabem com serà la bossa on haurem de col·locar el material que podem recollir a Planoles. Val a dir que fa molt bona pinta.


Bossa per Planoles.
Foto: Twitter


Només queden vuit dies i segur que sortirar més coses que comentar-vos sobre la segona gran de la temporada, espero que vagi molt millor que la primera, i en una Ultra sempre vol dir acabar-la.

Salut i amunt!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada