divendres, 23 de maig del 2014

Seguint amb les combinacions...


Bon dia a tothom,

Acaba la setmana i tan sols en queden 3 per Emmona, semblava molt lluny però ja la tenim quasi a tocar. Lluny de relaxar i anar baixant entrenaments, toca continuar acumulant quilòmetres a les cames, amb el seu desnivell positiu, per tal d’arribar ben preparat a la cita, encara que mai s’està prou preparat per aquests saraus.

Continuo amb el pla d’entrenament combinant horeta de bicicleta o cursa a peu durant la setmana i, a ser possible, sortida llarga el cap de setmana. I això és el que m’ha deparat aquesta setmana a l’espera d’una sortida dissabte al Pirineu.

Dilluns al migdia bicicleta, una sortida 99% carretera, amb la bici m’hi sento més còmode que a la muntanya, vaig anar fins a Salt d’aquí a Bescanó, vaig creuar per la passera i vaig tornar per Domeny i Sarrià. Quasi 23km molt planers, 110D+.

El dimarts al migdia vaig descansar, teníem el bitxo petit de casa malalt i em vaig quedar amb ella. Però al vespre varem sortir amb els Intrèkkids, en aquesta ocasió en Francesc i en Pere, a fer una volteta. Sortint del Cul del Món, varem anar a buscar la terrera i amunt cap a Montjuïc pel corriol de l’esquerre, d’aquí varem anar a buscar els corriols que faig per pujar a Campdorà de Dalt des de Pont Major, per baixar el de la Decsa i per pujar el de la pedrera d’en Rubau, per acabar vam anar a buscar l’N2 i la vam resseguir fins a Sant Daniel i retornar al Cul del Món. Una mica més d’11km amb 340D+.

I saltem a dimecres on torno a pedalar. Aquesta vegada per acostar-me a Sant Martí Vell. L’anada passo per l’interior de Celrà, anant a buscar Juià, tornant cap a Bordils, més tard he descobert que m’hagués pogut estalviar un tall, ho hauré de provar un altre dia, la tornada recte per la C-66. Quasi 24,5km amb 245D+, a un ritme molt maco.

El dijous una altre vegada cursa a peu, aquest cop al vespre a la Salomon City Trail organitzat per Klassmark a la botiga Aresta de Girona, érem una bona colla, més de 25 personer que ens varem separar en tres grups, vaig poder provar unes Sense Pro. Primer us explico el recorregut i després les sensacions als peus amb aquest nou models dels d’Annecy.

El recorregut no és altre que el que varem fer el primer dia de City Trail, amb sortida des de la botiga Aresta a la Rambla Xavier Cugat, anem a passar per davant del Celler de Can Roca, seguim per la riba del Ter fins al pont del Bingo, anem cap a Pedret a buscar la pujada d’escales eternes fins a Montjuïc, creuem el Castell i baixem pel corriol que ens porta als jardins d’en John Lenon, seguim fins a la font del Bisbe, pujada a la muralla, en fem més o menys la meitat per anar a pujar a torre Alfons XII i avall creuant per Santa Clara i la Devesa fins a Fontajau. Una mica més d’11km amb 260D+, encara que vaig engegar tard el GPS.

Passant per la Copa.
Sobre les Sense Pro, només les he calçat una vegada i he de reconèixer que son clavadetes a les Mantra, només hi ha una petita diferència, els han reduït el pes a base d’eliminar proteccions, a la ciutat no son necessàries per moltes escales que hi hagi. Una bona elecció, ara la durabilitat de la sola en terrenys tant abrasius serà irrisòria.

Per tancar la setmana una darrera sortida en bicicleta, aquesta vegada per començar he anat cap a Girona, l’he creuat sencera i he girat cap a Emili Grahït a la rodona dels Àngels. He seguit recte avall, creuant tot Santa Eugenia i Salt, fins arribar a la rodona just abans de Montfulla, he anat a buscar el carrer Major de Salt per tornar a arribar al Güell, i per acabar, Güell avall fins a la girola del Trueta, cap a Sarrià i finalment Pont Major. 22,5km amb encara no 100 metres de desnivell. Una ruta que està bé, però que descarto per altres dies doncs és un pal anar frenant cada dos semàfors.

I això és tot per ara, dilluns us explicaré com ha anat al Pirineu.

Salut i combinacions...

2 comentaris:

  1. Veig massa sortides curtes!!! Espero que als Pirineus fotis una bona acumulada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La intenció és fer 30-35 km aquesta setmana, la següent una vintena amb el meu pare, pujant al Costabona, i l'altre ja veuré com arribo, que no cal forçar en excés...

      Elimina