divendres, 10 de gener del 2014

Amb tota la intenció...

Bona tarda,

Després d'una marató, un parell de dies de descans, el dilluns dia d'il·lusió amb els Mags de l'Empordà, de fet la il·lusió la deixarem pels petits, que els grans ja sabem de què va això, i el dimarts per jugar amb els regals.

Arribem al dimecres on tenia prevista una sortida nocturna amb els Intrèkkids, al final m'ha tocat sortir sol i com que a casa la bestiola estava inquieta, he acabat fent una cosa ràpida. Feia temps que no sortia a córrer menys de mitja hora, però les coses canvien i aquesta vegada ha anat així. Ha estat una circular a la font del Ferro i tornada per la pujada que hi ha al Cul del Món en direcció a la muralla. Això si, he anat a tot drap, uns sis quilòmetres i set cents metres amb cent quaranta de desnivell positiu a un ritme de 4:15, per mi això quasi és volar.

El dijous retorna el clàssic partit de futbol sala, després de quasi dos mesos, en prou feines sabia com tocar la pilota ni posicionar-me al camp, però he suat una miqueta.

Per tancar la setmana el divendres al migdia un puja i baixa a Sant Miquel, anada per corriol, tornada per pista. He anat força ràpid, però he notat que el futbito castiga més del que sembla. Han estat una mica més d'11 km amb poc més de 360D+.

De moment això és tot, aquest cap de setmana m'espera el primer test amb raquetes de neu, la intenció és fer un circuit circular que m'ha de portar a dos cims de la llista, el Puig de les Agudes i el Costabona, tot des de Setcases, però això ja us ho explicaré dilluns.

Salut i diversió!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada