dimarts, 21 de gener del 2014

Temporada 2014, el calendari...

Bon dia,

Ja tinc a punt, i força pactat, el programa de la present temporada. És possible que al final hi hagi algun canvi, tot dependrà de com evolucionen les coses a casa i si el meu cos aguanta com fins ara.


Per començar un parell de coses curtes, primer ja he participat a la Mitja Marató de l’Albera, 21 quilòmetres amb uns 1.000 metres de desnivell, content amb el resultat però amb marge de millora si hagués fet una mica de bondat, i al febrer cap a Núria per repetir cursa amb raquetes, espero millorar respecte al 2013 encara que a hores d’ara encara he de fer algun entrenament, aquest dissabte hauria de ser el dia.
Al mes de març una cursa per etapes, cap a Xerta per participar a l’UT Les Fonts. És un format que no he tastat mai, en un entorn on no he corregut, així doncs tot nou de nou, me l’agafo amb moltes ganes.
La següent serà a l’abril, repetint a les 24 hores del Cap de Creus, enguany introdueixen dos recorreguts nous i el més provable és que estreni el de 60km així no carrego tant la pota de cares al que em vindrà, encara que no descarto repetir el de 87. Bé, ja veurem.
El maig no ho tinc del tot clar, si em toqués Zegama, aquesta seia la cursa, però per si les mosques en tinc dues de possibles a la recambra. La UT Aiguamolls-Montgri, amb l’espineta clavada d’un abandonament, o La Tramun RUN, un bon circuit de trialeres.
Tot això per intentar arribar bé a la cursa més dura, o això crec jo, de l’any, repetiré a l’UT Emmona. Espero poder córrer el circuit clàssic, però tot dependrà de les condicions del terreny.
I aquí comença la preparació per la CCC, a ritme d’ultra. Si tot va bé, participaré a la Travessa Núria-Queralt i la Cadí Ultra Trail, amb dues de la Copa Catalana i amb uns números interessants.
I a l’agost la cursa de l’any, no és cap altre que la CCC, una setmana a Chamonix en  família al bressol europeu del muntanyisme. Que més es pot demanar???
Per tancar la temporada tornen els dubtes, tot dependrà de dates, però CMG, Ratafia i MpM sempre venen de gust, per preparar la darrera, cap a l’Ardenya on ja decidiré a quina distància enfrontar-me.
I me n’oblidava, potser una tornada a l’asfalt per la sant Silvestre de Girona.

És possible que aparegui alguna que altre cursa, però es podran comptar amb els dits d’una ma o encara me’ls tallaran tots.

Salut i muntanya...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada