dijous, 2 de gener del 2014

Canvis mai por!!!

Bon dia,

Els que aneu seguint el bloc ja ho sabreu que a casa hi ha hagut un gran canvi, bé ara és petit, però déu ni do la feina que dona, i a poc a poc es va fent més i més gran. És per això que he actualitzat la denominació del bloc, passant a anomenar-se "Bolquers i alguna cosa més...". Al mateix temps he modificat la imatge identificativa.

Nou logo del bloc.
L'adaptació ha estat prou ràpida, per un costat he decidit reduir el ritme d'entrenaments, un ha d'ajudar a casa, també el nombre de curses i sobretot gràcies a la comprensió de la gran de casa.

Un altre canvi és el club a través del que he tramitat la llicencia federativa, no m'afecta massa, però és possible que fem colla per participar a la Copa Catalana de Curses, això està per veure, ara, continuaré lluint els colors dels Intrèkkids per allà on corri.

Parlem d'entrenaments, per començar el dimarts 31 al migdia, varem organitzar la segona TrailSilvestre Intrèkkids, consistent en una pujada a Sant Miquel, la participació no va ser massa reeixida, entre que uns treballaven i altres encara estan en procés de recuperació varem acabar trobant-nos en Tapi i jo. El recorregut el varem anar decidint sobre la marxa, terrera, torre Bonica, corriol de la llum de Campdorà, font Martina i Sant Miquel, per baixar una combinació de corriols i pista xino-xano fent-la petar. 13km amb 400D+. Una bona manera de tancar l'any.

El dia 1 no és el més propici per sortir a córrer, tot i que enguany no hagués tingut cap problema, però volia estar per casa i havíem quedat amb uns amics. Així que la primera sortida del 2014 el dijous al migdia. Un puja i baixa al camí de les dones a bon ritme, per mi això vol dir córrer per sota de 5 el km. Han estat poc més de 10km amb 320D+.

Pel que fa a curses, ja estic oficialment inscrit a l'UT les Fonts de Xerta, no se pas en quines condicions hi arribaré, però intentaré fer bon paper, tenim allotjament pels tres i moltes ganes de passar-ho bé.

Salut gas i amunt!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada