dimarts, 30 d’abril del 2013

Curses: Ultra Trail Aiguamolls-Montgrí.

Hola de nou,

Arriba la segona edició de la Ultra Trail Aiguamolls-Montgrí, serà  el diumenge 19 de maig amb sortida a la platja de la Rubina de Castelló d'Empúries i arribada als peus del Montgrí a l'Estartit. 

La cursa s'ha avançat un mes respecte al 2012, va ser el dia abans de Sant Joan, per evitar les altes temperatures del començament d'estiu.


Cartell promocional de la cursa
Font: http://www.naturetrail.cat/
Aquesta va ser la primera cursa en la que vaig abandonar per problemes en el marcatge del recorregut, enguany tenia la intenció de tornar-hi a participar, però el canvi de dates ho ha fet del tot impossible, com La Tramun, ha anat a parar entre Transvulcania i Zegama, les meves cames segur que agrairan descansar una mica, o com a mínim fer pocs quilòmetres aquell cap de setmana.

El fet més destacable de la cursa és que uneix i travessa dos Parcs Naturals, el dels Aiguamolls de l'Empordà i el del Montgrí, Medes i Baix Ter, amb un recorregut d'uns 75 km, això si, el desnivell és molt petit, tret de l'ascens al castell de Montgrí, punt més alt amb uns 300 metres sobre el nivell del mar, la resta és força planer, acumulant un màxim de 1.000 metres.

Una cursa molt adient per introduir-se al món de la Ultra distància amb certes pinzellades de muntanya.

Més informació i inscripcions: http://www.naturetrail.cat/

Salut!!!

+ curses recomanades aquí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada