dilluns, 8 d’abril del 2013

Countdown 10: endavant les atxes...


Bon dia,

Després de passar-me 11 hores en cursa, sembla que tocaria una setmana tranquil·la, de descansar i no moure’s gaire, res de tot això, la segona etapa, la Transvulcania, s’acosta i cal intentar mantenir la forma, així que un parell de dies de descans i a tornar-hi.

De fet el dilluns al matí teníem la intenció d’anar a fer una mica de cursa continua en pla amb la Sílvia, a un ritme suau, que només havia descansat el diumenge, però la pluja que ha caigut ens ho ha impedit, jo hi hagués anat, que córrer sota la pluja m’encanta, però el constipat hagués pogut ser de campionat, així que millor ho deixem per un altre dia.

Dimarts sortideta al migdia, un Camí de les Dones en bona companyia. No em pregunteu perquè, però en comptes de passar per Santa Clara, avui se m’ha acudit de fer-ho per Ciutadans i pujar per la Força, just aquí em trobo en Sergi, felicitats per la cursa de dissabte, amb la bicicleta, i en Toti a peu, anem tirant i xerrant, en arribar al Cul del Món, ens atrapa en Martí, així que tots quatre amunt. Els he pogut seguir el ritme, encara que quasi sense obrir boca, mentre ells anaven xerrant com si res. Hem baixat pel pirulí, una petita pujada per Caputxins i cap a Casa, 10,5Km 370D+.

Dimecres tornem-hi, aquesta vegada puc anar sol al meu ritme, faig un Sant Miquel pujant pel corriol i baixant més per la pista. M’he sentit molt bé, encara que he de reconèixer que molts dies he anar millor. Els números 11Km 360D+. Al vespre cap a Santa Cristina d’Aro a una xerrada, en aquest enllaç hi trobareu el resum del que s’hi va coure.

Dijous migdia de neteja a casa, no sempre es pot sortir a córrer i vespre de futbito i xerrada tot fent el Kebab, feia dies que no podíem fer-ho amb en Peio i ja es trobava a faltar.

Divendres al migdia el temps no acompanya massa, però una sortida ràpida no fa mal a ningú i s’agraeix. Al final he agafat el camí dels Àngels fins a l’Olivet, he baixat per la ruta 3 dels ecosistemes, m’he tornat a enfilar fins al dipòsit d’aigua i avall pel camí de les dones, 13,5km 480D+, aquest puja i baixa per augmentar desnivell m’ha agradat. Ara, en arribar a casa menjar ràpid i a acabar de fer dissabte.

El dissabte ens aixequem amb la Sílvia, mirem per la finestra i ens decidim a fer una part de la ruta que teníem prevista, bufa massa vent per fer la carena, un altre dia serà. Ens calcem les vambes i per començar enfilem el camí cap a Sant Onofre, un cop dalt anem a buscar el Mas Ventós per la pista, un cop aquí, i per allargar una mica la ruta, decidim anar cap a Pau, però en comptes de baixar per la Creu Blanca, anem a buscar el camí de les penyes, arribem a Pau i només que planejar una mica fins a Palau-saverdera, una sortida molt maca. En total 10,5km amb 475D+.

Però com que no n’hem tingut prou, diumenge botim les rodes de la bici i a fer una volteta. Agafem el caminet cap a Pau, d’aquí a Vilajuïga, ens acostem fins a Sant Esteve de Pedret i ja directes a Palau, no sense perdre’ns una miqueta al enfilar camins que no porten enlloc. Els números, 14Km 100D+.

La setmana vinent excursió de feina, tocarà explorar rutes noves per Na Burguesa, algú endevina on és això??? No??? Ja us ho explicaré d'aquí set o vuit dies.

Salut i amunt!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada