dijous, 31 d’octubre del 2013

International Trail-Running Association

Bon dia,

Avui us presento una associació que va treure el cap el passat més de juliol, es tracta de l'ITRA (International Trail-Running Association).


Te com a orígen una trobada, la primera conferencia internacional sobre curses de muntanya, amb més de 150 delegats, entre organitzadors de curses, fabricants de material, periodistes i esportistes d'elit, d'arreu del planeta que es va fer a la ciutat italiana de Courmayeur el dia 2 de setembre de 2012.

Unint les diferents cultures i punts de vista, han estat treballant per confeccionar una carta ètica, proposar una definició concreta pel terme córrer a la muntanya (Trail-running), establir una política comuna en matèria de salut i control del dopatge, així com la confecció d'un sistema de classificació internacional.

El que m'ha empès a escriure aquesta entrada és aquest darrer punt, aquesta classificació. Per fer-la han introduït en una base de dades, les classificacions d'unes 2.500 curses amb la participació d'uns 300.000 corredors, totes de 2011, 2012 i 2013, hi han col·locat curses dels cinc continents amb certa rellevància, en falten moltes, però és una primera passa.

I si, el primer que vaig fer va ser xafardejant una mica, no massa, a veure si em tenien fitxat, he pogut comprovar que si. Així que puc fer-me una idea d'on estic en el global del món.

Suposo que els que correu el primer que fareu serà buscar-vos en aquesta classificació, som humans i tenim aquestes coses.

Aquí teniu l'enllaç, http://www.trail-running-association.org/, bona cerca!!!


Salut i transgavarres!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada