dimecres, 16 d’octubre del 2013

Curses: Cursa de Muntanya de Girona

Bon dia,

Avui toca parlar d'una cursa que molts de vosaltres ja coneixereu, però per això no deixaré de recomanar-la, la Cursa de Muntanya de Girona, que enguany arriba a la tercera edició i es fa una mica més gran.


El dissabte 2 al matí començarà amb la segona edició del "Catedral Sprint". El resum, a veure qui és el guapo o la guapa que puja més ràpidament els esglaons de la catedral de Girona, l'any passat alguns varen tardar menys de 10 segons!!!!!! Això serà a les 11 del matí, si puc hi passaré, però em sembla que la voltaré per l'Empordà, on encara hi tenim força feina a fer, però mai se sap.

El primer canvi el trobem amb la introducció d'una cursa "curta", serà el dissabte a la tarda i és un recorregut per a tots els públics, 10 km amb escassos 200D+. Segons el meu parer, pensada per aquells i aquelles que volen introduir-se a això de tocar terra, no hi ha trams complicats, si us agrada la canya espereu-vos a diumenge que en tindreu per donar i per vendre. No s'arriba a pujar a cap cim, però els que hi participin podran gaudir d'algunes vistes prou reeixides.


Track de la ruta.
El segon dels canvis passa el diumenge, el que fins ara era una curta clàssica, passa a ser quasi una mitja, així doncs ens trobem amb dos recorreguts que coincideixen molta estona, un de 18 i l'altre de 26. Les diferències, un arriba fins als Àngels i sobrepassa els 1.400D+ i l'altre gira a mig camí i es queda amb 800. Personalment us recomano el més llarg, el vaig fer un parell de setmanes enrere amb en Josep i paga la pena. Podreu descobrir una bona ruta per enllaçar Sant Miquel i els Àngels i una alternativa per baixar dels Àngels i esquivar bona part del temut asfalt.

Track de la ruta de 18k.

Track de la ruta de 26k.
Per acabar, encara que comença un xic abans, ens trobem amb la TransGavarres, la cursa en la que participaré si no hi ha cap contratemps. Primer tenia la intenció de donar suport als companys Intrèkkids que participen a la de 26, després participar-hi jo mateix, però al final un és carn de llarga distància i no me n'he pogut estar, el canvi de recorregut també hi ha ajudat. Es tracta d'una travessa d'est a oest del massís de les Gavarres, amb la vila marinera de Palamós com a punt de sortida. Després d'una primera edició que transitava majoritàriament per pista forestal, aquest 2013 s'ha traçat un recorregut que ens permetrà cruspir-nos un corriol rera l'altre. Es fan els que probablement son els tres cims més importants de les Gavarres, el Puig d'Arques, Montigalar i els Àngels. Seran 60 km amb uns 2.000D+. Una molt bona passejada per un diumenge de tardor.

Com sempre la organització comptarà amb les mans de Klassmark, tota una garantia.


Queden pocs dies per tancar les inscripcions, a què espereu???

Apa doncs, espero veure-us-hi...

Salut i amunt!!!

+ curses recomanades aquí...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada