divendres, 18 d’octubre del 2013

Massa de pressa...

Bon dia,

Una setmana més continuant amb el mix de bicicleta i cursa a peu, tot i que em costa molt baixar el trasto per les escales de casa cada vegada que surto a fer un tomb, és el que te viure en un segon pis sense ascensor al barri vell de Girona, però com que se que és la millor manera de poder entrenar i conservar una mica la mecànica, faig aquest petit esforç.

Em deixaré de tonteries i us parlaré una mica del que ha donar de si aquests dies. Hauria de fer una mica de bondat el diumenge hi ha cursa, però com que no me l'agafo massa seriosament, continuo fent el que m'agrada, voltar-la, voltar-la i voltar-la.

El dilluns començo amb una bona sortida per Sant Daniel, no se per quin set sous arranco amb més gas que de costum, avui patiré, enfilo cap a la riera de l'Onofre, per encarar la pujadeta picada que hi ha al final. Un cop a dalt, me'n vaig a buscar el camí dels Àngels, normalment trenco cap a Sant Miquel, pujo fins a l'Olivet d'en Salgueda i a baixar pel camí de les Dones. 14km 460D+ amb 3 quilòmetres per sota de 4 minuts, per acabar a un ritme mitjà inferior a 5, buff més que treure la carbonilla he cremat el motor i tot.

Per compensar dimarts agafo la bici i faig la mixta clàssica, versió ampliada, pujada pel camí de les dones fins a Can Pol i baixada per la carretera dels Àngels. Un cop a la creueta poso la cirereta a la sortida pujant a Montilivi. 19km 420D+, milloro tots els registres al camí de les Dones com es nota que està ben ajustada.

Aquesta setmana el dia de doblet és dimecres. Al migdia bicicletada als Àngels. 28km 610D+. No milloro registres per ben poc, es nota una mica l'esforç d'ahir, però les sensacions a sobre la bici son molt bones. Al vespre abans d'anar a veure el partit del Girona, es tracta de la tercera eliminatòria de Copa contra l'Alavés que acaba del costat gironí als penals després d'un partit soporífer, una sortida ràpida resseguint la CMG 10k d'enguany. 10,7km 250D+.

Sortida de la plaça Sant Domènech, baixada fins a la Catedral, d'aquí a Galligants per entrar a Sant Daniel, es passa per l'antiga terrera per pujar fins a Torre Bonica, segueix cap a la font del Ferro, la passo de llarg i tiro cap a l'accés al camí dels Àngels, me'l salto i segueixo cap a la plaça de la Sardana, però abans d'arribar trenco a l'esquerra, per anar a parar a la font dels Lleons, un cop aquí, directe al Cul del Món, amunt fins a la muralla i altre vegada a Sant Domènech. Tot a la llum del frontal d'emergència que sempre duc al cotxe a un ritme de 4:50 el quilòmetre. Altre vegada molt de pressa.

Continuem amb el dijous, tot i que al vespre vaig a jugar a futbol sala, al migdia torno a agafar el ferro, avui he decidit pedalar fins a Canet d'Adri, així puc aprofitar per saludar en Martí. L'anada la faig per Sant Gregori i la tornada per Cartellà, Sant Medir i Taialà. El pitjor ha estat veure la destrossa visual que fotran les torres de la MAT que van alçant-se cada 100 metres, al recorregut de tornada, buff ens ho carregarem tot. Això si, quasi tothom vol passar calor a casa durant l'hivern i gelar-s'hi a l'estiu, i això té un preu. 27km 270D+.

Per tancar la setmana un puja i baixa al camí de les dones, tot i que he intentat no apretar massa, ha estat una altre sortida per sota de 5 minuts el quilòmetre. 11km 340D+. 

Una cosa he certificat aquesta setmana, lo meu no és la velocitat, ara mateix tinc la cuixa esquerre amb unes punxades que no fan massa gràcia i tinc clar que és per apretar més del que estic acostumat. Ja ho dic jo que el millor és el ritme d'ultra, piano piano si va lontano.

El cap de setmana vull mirar de fer el recorregut que em falta de la CMG, el de 18, i participar a la cursa del Carrer Nou, però això ja us ho explicaré dilluns.

Apa doncs gas!!!!!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada