dissabte, 21 de desembre del 2013

Darreres fogonades de l’any…

Bon dia,

Cada dia hi ha novetats a casa, les hores passen volant amb l’adaptació i aprenentatge, per sort aquestes dues primeres setmanes estic de vacances i això permet un parell de mans més per casa i anar prou descansat per poder sortir a córrer, ja veure’m com van les coses la setmana vinent, però per ara això és el que ha donat de si aquesta.

Per començar el dilluns al matí vaig acostar-me fins a Llançà per resseguir el recorregut de la marató de l’albera de 2012, una mica diferent que la que es correrà aquest proper mes de gener, passa per Sant Genís del Terrer, Sant Silvestre, Puig d’Esquers, Coll de Portes, Mas Patiràs, Puig Tifell, Serra del Socarrador, etc. Amb aquesta sortida de 21 km i 1.000D+ he acomplert l’ascensió al 14é cim de la llista del 100 cims, i millorar el temps de 2012 en més de 10 minuts tot i no disposar d’avituallaments.

El dimarts descans, però el dimecres ens en varem anar de nocturna amb en Tapi, varem fer un puja i baixa a Sant Miquel, amb anada per pista fins a l’encreuament on varem agafar el corriol fins a dalt i a la tornada per la font Martina, el corriol de la línia de Campdorà, Torre Bonica i baixada per l’antiga terrera. Varen ser 13,5 km amb 390D+, a ritme suau per no carregar massa.

El dijous altre vegada descans, així que el divendres un puja i baixa als Àngels. D’anada pel camí clàssic, però sense passar pel Matahomes, i de tornada un tall del corriol que passa per l’altre banda. He anat a molt bon ritme per fer els 19 km amb 700D+.

Per tancar la setmana he formalitzat la preinscripció a la CCC, Courmayeur-Champex-Chamonix, una de les proves que formen part de la setmana de la UTMB. El sorteig es farà el proper dimecres 15 de gener, així que hauré d’esperar uns dies per saber si aquest serà el gran objectiu del proper 2014.

Perfil de la CCC de 100 km i 5.950 D+.

Salut i amunt!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada