dilluns, 16 de desembre del 2013

Cims de Girona: Rocacorba nocturna…

Bon tarda,

Després d’un dia amunt i avall, varem trobar-nos amb en Josep allà les set del vespre per anar cap a Canet d’Adri. En arribar ja hi havia força cotxes per la zona i ens trobàvem corredors i corredores  escalfant. Abans de sortir la vaig fer petar, a Girona quasi tots ens coneixem i sempre acabes trobant algú o altre quan a la sortida som quasi un centenar de senglars nocturns.

Avui tornaré a tancar cursa, em va de conya després de no dormir de seguit les darreres nits. A les vuit en punt es donava la sortida. Els del davant esperitats a un ritme endimoniat, al darrera xino-xano, que ens esperen 5 quilòmetres i 400 metres amb 600 de desnivell per arribar fins al cim de Rocacorba.

El recorregut el clàssic, primer un tram de pista amb un parell de pujades poc exigents, després arribada al corriol i amunt tres quilòmetres llargs amb un desnivell mitjà del 15%, amb les famoses corbes per acabar arribant al capdamunt, pel camí un parell de punts amb vistes espectaculars. Al final hem estat menys d’una hora per arribar fins a dalt, en Josep uns 44 minuts, on ens esperaven els col·laboradors necessaris d’aquesta història, en Carles, en Josep i en Llorenç.

A punt d'arribar a Rocacorba
Foto: Oriol Batista
Tota la galeria al següent enllaç: 

A l’hora de baixar durant tot el corriol a ritme suau al darrera d’un grupet de 7 o 8 corredors i corredores, un cop a la pista, gas i avall cap al cotxe, que toca dutxa ràpida al pavelló de Canet d’Adri i per tancar un bon sopar a La Sala, amb una vuitantena de persones, per recuperar forces amb sorteig de regals i entrega de premis.

La guanyadora l’Anna Vinyolas , el guanyador de la lliga l’Adrià Canimas. Felicitar a tots els patrocinadors, als col·laboradors, als més de dos cents corredors i corredores que han participat als tres recorreguts i esperar que l’any vinent ens tornem a trobar tots plegats per pujar als Cims de Girona.


Salut i amunt!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada