dimecres, 18 de desembre del 2013

Curses: Nadal a Sant Grau i Mitja Marató de l'Albera

Bon dia, 

Per estrenar la nova etapa i començar la setmana, un parell de recomanacions.

La primera pel matí del 25 de desembre, una tradició, Nadal a Sant Grau i la segona, la Mitja Marató de l'Albera, el proper diumenge 19 de gener, ja al 2014.

La primera es tracta d'una sortida per pujar fins a Sant Grau per la trialera, uns 5 quilòmetres més o menys, la gracia és trobar-se els ciclistes i corredors habituals de Girona per fer una mica de gresca i xerinola abans que cada ovella se'n vagi al seu corral pel dinar de Nadal. Amb l'excusa, competim els que correm amb les bèsties de la BTT i recaptem fons per La Sopa, un centre d'acolliment i serveis socials de la ciutat de Girona.
Foto de família del 2012
Imatge: Oriol Batista
La inscripció/donació són 5 euros, hi haurà xocolatada a Sant Grau i cantada de Nadales, trobareu més informació al següent enllaç.

La segona és la quarta edició de la mitja marató de l'Albera, que organitza la Unió Excursionista Llançanenca. Amb un circuit renovat per estalviar-nos un bon tall de pista a l'ascens a Puig d'Esquers, no l'he resseguit però així m'ho han explicat, es passarà per Sant Genís del Terrer, Sant Silvestre, diferents masos i puigs, amb grans vistes al Pirineu i la mediterrània, una bona cursa mar i muntanya.
Logo UELL.
Font: web UELL
Les inscripcions es mouen entre els 13 i els 21 euros, i trobareu més informació al següent enllaç.

Salut, muntanya, gas i amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada