dilluns, 2 de desembre del 2013

Continua l'espera...

Bon dia,

Al final aquest cap de setmana ha tocat descansar, el cos de tant en tant ho necessita, però abans el divendres al vespre vaig passar per Esports Nabes a buscar unes noves vambes.

La intenció era repetir amb les Sense Mantra, que m'han donat molt bon resultat, però al final he sortit amb les Scott T2 Kinabalu, un concepte molt diferent de vamba que espero em doni bons resultats, però el que és més important em permeti cuidar el peu.
Les Scott T2 Kinabalu
Per començar a tenir una opinió sobre elles, no he pogut estar-me'n de sortir a fer uns metres. Ha estat una nocturna ràpida, mitja pujada a Sant Miquel, en baixant desviament cap a la font del Ferro, amb una incursió cap a la riera de l'Onofre per fer la primera de les rampes que hi ha just passat el pont de la variant, per tornar cap a casa després de 10 km amb poc més 250 D+.

Després de treballar el dissabte al matí, cap a Palau-saverdera a continuar amb l'espera. Ja hi ha ganes que s'acabi. Varem poder gaudir d'una passejadeta amb la Sílvia que ens va permetre gaudir d'unes vistes com aquesta.
El Canigó ben nevat.
Per tancar aquest breu, us passo l'enllaç a les fotos que l'Oriol Batista va fer dijous als Àngels. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.458384440934289.1073741893.225623424210393&type=1 

Moltes gràcies per compartir-les.

Aquí us avanço aquelles en les que hi surto:
A punt d'arribar, ja s'entreveu que no hi soc tot.
Foto: Oriol Batista
El cervell és el múscul més resistent, 
a vegades sembla que no n'hi ha...
Foto: Oriol Batista
Que no falti una bona cerveseta en arribar al cim!!!
Foto: Oriol Batista
Apa doncs, per ara això és tot, gaudiu al màxim!

Salut i natura!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada