divendres, 22 de març del 2013

Noticies: Ultra Cavalls del Vent 2013 @UltraCavalls

Bon dia de nou,

La organització de Cavalls del Vent ha començat a engegar els motors, aquest és el comunicat enviat als participants del 2012.



Benvingut a la Ultra Cavalls del Vent 2013 de Salomon!


Un any més la Ultra Cavalls del Vent aplegarà els millors ultra fondistes del món en un marc d’incomparable bellesa com és el Parc Natural del Cadí Moixeró i una convidada d’excepció: la lluna plena que farà de focus. Es per aquest motiu que enguany avançarem una setmana la cursa i se celebrarà el 21 de setembre.
El canvi de data és nomes una de les novetats, ja que en la seva cinquena edició la cursa creix, i molt, i passa dels 84 als 100 kilòmetres. Més ultra, més natura, més Cavalls que mai. El preu de la inscripció és de 85 euros.
En total, hi haurà 1.050 participants i 900 places obertes a tothom a través de pre-inscripcions que es podran tramitar al web www.ultracavallsdelvent.com entre el 23 d’abril (diada de Sant Jordi) i el 3 de maig. En cas que les pre-inscripcions superin les places disponibles es durà a terme un sorteig que tindrà lloc a l’Ajuntament de Bagà el 14 de maig.

Més informació al web i xarxes socials
 

Al web www.ultracavallsdelvent.com ja hi podeu trobar el nou reglament amb totes les novetats pel que fa a les pre-inscripcions, i en breu hi publicarem totes les novetats i millores en el recorregut de la cursa, el programa i noticies, entre d’altres. També podreu estar informats a través del Twitter de la cursa@UltraCavalls i al Facebook que activarem en pocs dies.

Comença el compte enrere!




Espero que aquest any torni a tenir sort, tanta com al sorteig de Zegama, i pugui millorar l'experiència del 2012.

Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada