dijous, 6 de febrer del 2014

5 àpats al dia…

Bon dia,

Després de molt d’intents, avui torno a intentar modificar els meus hàbits alimentaris, passar a fer 5 àpats al dia. Com sempre que faig aquestes coses, no m’ho he pensat massa que els pensaments passen fugaçment i cal atrapar-los, en un parell de dies me n’he fet a la idea, he investigat lo just i he trobat un pla que em pot funcionar sense massa esforç.

Fins ara he viscut només fent el dinar i el sopar, i algun cap de setmana fins i tot esmorzar, encara que aquest fos un cafè i prou, així que en principi no ho tinc massa fàcil, però cal intentar-ho de nou, a veure si aquesta és la bona i començo a menjar d’una manera més correcte.

La distribució és senzilla:

El primer l’esmorzar amb un làctic com ara un iogurt o una mica de formatge fresc i galetes o torrades ja faig el fet, sempre com a màxim una hora després de llevar-se, així que de dilluns a divendres a les set esmorzar. Avui ha caigut un iogurt i un parell de galetes de xocolata.

El segon picar una peça de fruita entre l’esmorzar i el dinar, pot ser una poma, un plàtan, una taronja, una pera, un préssec, etc. Això vol dir picar entre deu i onze del matí. Avui ha caigut una poma.

El tercer el dinar, aquí un plat d’arròs o pasta , acompanyat amb peix o carn blanca i una peça de fruita de postres, cap a les dues els dies que no entreno i a quarts de quatre els que no. Avui crec que tocarà verdura, peix i una poma.

El quart és un pica com el segon, ara puc menjaré fruita o iogurt, serà entre cinc i sis de la tarda, sempre depenent de com ha anar al migdia. Avui tocarà un plàtan o un iogurt, ja veurem.

I el cinquè, el sopar, una cosa suau una mica de sopa, verdura o pa amb embotit, serà entre les nou i les deu del vespre. Avui potser una mica d’embotit, que tinc futbol sala.

No sembla tant difícil, però ja veurem com ho porto, això si, els caps de setmana em permetré el luxe de saltar-me una mica tot això, com aquest diumenge que caurà una calçotada en molt bona companyia.

Salut i bon menjar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada