divendres, 22 d’agost del 2014

Quasi a punt per la CCC


Bon dia,

Darrera setmana abans de les vacances d’engany, unes vacances que, com molts de vosaltres ja sabreu, aprofitaré per participar  a la CCC, una de les curses de la Ultra-Trail du Mont-Blanc, així que una setmaneta amb base a Chamonix per fer una mica de turisme i alguna que altre sortideta extra.

La setmana ha anat prou bé, el dilluns vaig tornar a la zona de Sant Medir, volia fer la ruta de l’altre dia a l’inrevés, però en anar tard, no conèixer-la i que el rellotge estava sense bateria, només vaig poder-ne fer un tall, però improvisant a la tornada em va permetre descobrir algun corriol interessant, hi hauré de tornar.

El dimarts al vespre sortida amb els Intrèkkids, a part d’en Josep i en Tapi, ens va acompanyar en Juanjo de Bescanó. Varem fer una ruta una mica a salt de mata, sortint del Cul del Món, passant per can Sirvent, pujant pel túnel de la Margarida, agafant el corriol que porta al camí de les Dones, agafant el desviament per anar a buscar l’Olivet des de l’altre costat i en baixar en Josep ens va ensenyar en corriol nou que va a parar a la riera de l’Onofre. Molt interessant, va anar molt bé, a veure si podem tornar-hi.

Dimecres em vaig decidir a fer una pujadeta a Sant Miquel al migdia, pujada per la Decsa fins a Torre Bonica, baixada fins al pont de la variant i llavors vaig agafar el un segment anomenat “st Miquel atac directe” que ni coneixia, passa per la pista fins al trencant de la font Martina, i ja amunt amunt fins a Sant Miquel. Per baixar la pista del darrera, el tallafocs, Torre Bonica i allargant la volta passant per l’església i el Pla de Campdorà.

Dijous em va tocar quedar-me al migdia a la feina, així que vaig aprofitar per fer una sortideta recordant els temps en que vivia a Vilobí. Vaig sortir de la feina, creuant tot  el nucli de Sant Dalmai, agafant el camí de l’església com a porta del volcà. Per començar pujadeta a Sant Llop i a continuació volta sencera, un cop acabada cap a Salitja passant prop de les Fonts i tornada a la feina.

Per tancar la setmana, el divendres he aprofitat per preparar una mica el material que hauré de dur a Chamonix, així que m’he passat el migdia amb roba amunt i avall. El cap de setmana una sortideta caurà, tot i que és festa major a Palau-saverdera segur que m’escapo un moment o altre a fer el darrer test abans de partir cap a Chamonix.

Capítol 4 de la CCC: El Temps.

Avui us parlaré de la meteo, aquesta gran loteria que en una cursa com la de divendres vinent pren una importància molt gran.

Els de la PTL que surten el dilluns son els que veuran de tot, sol, pluja, vent, núvols, etc...no en va tenen fins al diumenge per acabar la seva aventura de 300 quilòmetres.

La TDS que surt el dimecres a primera hora amb un màxim de 33 hores per cobrir els quai 120km, pot començar amb pluja, però mica en mica anirà millorant el temps.

La OCC, la que cobreix la distància més curta amb 53 quilòmetres, començarà el dijous a les 8 del matí i gaudirà molt probablement del millor temps, sol i núvols, poc vent i sense precipitacions.

La UTMB, la gran entre les grans amb 168km, veurà el tret de sortida el divendres a la tarda, i la previsió és molt semblant a la de la OCC i la CCC.

Pel que fa a la CCC, la que correré, té una previsió prou bona, amb sol i núvols durant la major part de la cursa. Si les previsions es mantenen, la nit serà prou plàcida al voltant dels 2.000 metres, sense precipitacions ni vent.

La meteo segons la App de Chamonix Mont-blanc
Però encara queda una setmaneta i tot pot canviar d’un dia per l’altre, així que caldrà estar atents a les noves dades.

Salut i alps!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada