dilluns, 19 de novembre del 2012

Llargues distàncies si, gràcies...


Bon dia amigues i amics,

Aquesta ha estat una setmana estranya, he començat amb un viatge a Saragossa per qüestions laborals, han estat un parell de dies en els que he fet gairebé dues hores de bicicleta estàtica, he tornat força cansat i amb poques ganes de posar-me les vambes els migdies, sobretot perquè les nits estaven ocupades.

El dimecres la clàssica nocturna amb els Intrèkkids. Ha estat la més multitudinària, amb un total de 7 participants. Hem canviat la pista de les darreres setmanes per un festival de corriols, tots plegats en teníem força ganes. Al final 15 km al sac i una mica més d’una hora i mitja d’entrenament a un ritme suau.

El dijous hi havia la primera cursa de la Lliga Nocturna de Cims de Girona, quin nom més llarg, amb la pujada a Sant Miquel. M’ha anat prou bé, 27 de 68 amb un temps de 23:43, a 5 minuts clavats del primer. M’ha costat força arrancar, quan arribava a dalt les cames començaven a estar calentes. Si vull participar en aquest tipus de curses he de modificar una mica els entrenaments, però tenint en compte que la planificació del 2013 inclou curses llargues no se si val la pena.
Pujant a Sant Miquel
(Foto: Oriol Batista)
Divendres decideixo descansar, doncs el dissabte hem quedat amb en Pere per anar-nos-en unes horetes en BTT. Ens trobem a les 9 del matí i sortim cap a Quart, a mig camí trenquem cap a Fornells, d’aquí cap a Aiguaviva, ens enfilem fins a Sant Roc i baixem cap a Estanyol, seguim cap a les Guilloteres, al volcà de la Crosa, un cop al volcà fem mitja volta i cap a Girona passant altre vegada per Aiguaviva i Vilablareix. Al final han estat 45 quilòmetres i 600 de desnivell, en poc més de tres hores i mitja.

I arribem a diumenge, amb una sortida de trail per l’Empordà. 18 km, 2 hores i quart i 900 D+. Surto de Palau i pujo directe a Mas Ventós, d’aquí fins a Sant Pere de Rodes, baixo cap a La Selva de Mar un cop aquí enfilo cap a Roses passant pel Coll de Sant Genís, de Roses pujo a Mas Fumats i cap a Palau. Ha estat una sortida en dejú, sense aigua (només he begut una mica a la font que hi ha a Sant Pere) ni menjar.
Roses des del Coll de Sant Genís, matí boirós.
Cada vegada queda més a prop el final de temporada, la darrera cursa programada és el 14 de desembre amb la pujada nocturna a Rocacorba dins la Lliga Cims de Girona, però abans tindré la marató i mitja de l’Ardenya. De cares a aquesta cursa he decidit un canvi en l’entrenament més bici menys córrer, diuen que no perjudica tant i a les alçades de temporada que estem, ja em convé. Ja us explicaré com em va.

Salut, amunt i endavant!!!!! 

2 comentaris:

  1. Hola Carles!
    El twitter m'ha portat fins el teu blog i aquí em quedo per seguir-te. I així també ho faré en el twitter! És interessant saber dels teus entrenaments i de les teves curses per anar-ne aprenent!
    Felicitats pel blog i els teus articles!

    ResponElimina