dilluns, 13 d’octubre del 2014

De ruta amb el Nabes Team...

Bon dia,

Aquesta darrera ha estat una setmana de descans, però el més sorprenent és que he estat capaç de passar-me set dies sense ni tan sols pensar en anar a córrer. Tot això ha estat gràcies que a casa hem passat una setmana d’hospitals i m’ha quedat el temps just per pensar en passar una estona per la feina, menjar i dormir, la resta hospital i llocs per l’estil.

Un cop tot això deixat enrere, amb resultat desigual, ahir diumenge em vaig apuntar a una sortida del Nabes Team, gràcies Tapi per passar la info. Érem una quinzena, amb en Josep, en Lluís, en Toni, en Pere, en Francesc, en Joel, en Miquel, l’Albert, entre d’altres. La intenció era fer un tastet a una ruta acabada de sortir del forn, la via més directe per anar de Sant Daniel a Montigalar.

Ens trobàrem a dos de vuit del matí al Cul del Món i a tres quarts varem enfilar amunt. Per començar anem a buscar Can Sirvent, un cop aquí a la dreta cap a buscar el pont que creua la variant i ja amunt fins a trobar la carretera dels Àngels.

La creuem i enfilem un seguit de corriols de baixada nous de trinca, obra de Matas & Toni desbrossades, que escurcen les giragonses de la pista forestal que va baixant. Un cop al fons de tot, una mica de pla per estirar les cames i a fer avituallament a la font de Les Núvies, que per la meva sorpresa porta aigua, encara que no massa.
 
Ruta complerta.
Font: Strava Lluís Aurell
Ara a enfilar amunt per un altre corriol, pendent de millores, que ens portarà a una pista que ja tira sempre amunt fins a la carretera de Sant Mateu als Àngels. En aquest punt em va tocar fer mitja volta, la resta va seguir cap al cim de Montigalar, un tram de pista fins a empalmar el corriol que baixa avall des de la pista i al km 8 ja enfilo el camí clàssic dels Àngels. No vaig provar a desfer camí per perill seriós de perdre’m.

Una molt bona ruta que caldrà tancar un altre dia, felicitar als artífexs.


Salut i cames!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada