dilluns, 17 de desembre del 2012

Adéu curses, fins l’any vinent!!!!


Bon dia a tothom,

Amb la cronoescalada a Rocacorba he acabat les curses per aquest any, ara toca perfilar la temporada 2013, abans d’acabar l’any intentaré penjaré la previsió definitiva, encara que mai se sap si es podrà acomplir.

Parlant d’aquesta setmana, un parell de sortides a peu, el dimarts per celebrar el dia Internacional de les muntanyes vaig pujar a Sant Miquel, amb força calma, que les cames encara estaven tocades de l’Ardenya.

L’altre sortida el dijous a Rocacorba, tercera prova de la lliga. La hem fet tota junts amb en Pere, amb calma, sense atabalar-nos massa. Hem gaudit del recorregut i apretat lo just per fer una mica de gana. Tot i això els tendons d’Aquil·les s’han queixat des del minut zero de la pujada, signe inequívoc que toca descansar una mica de córrer o simplement abaixar el ritme.

Tram final de la pujada (en veure el flaix vaig trotar una mica per quedar bé a la foto)
Foto Oriol Batista
A la baixada una altre història, hem corregut com a cabrits el darrer tram, després d’anar quasi aturats pel corriol, dutxa ràpida i a assaborir una merescuda cervesa abans de sopar per entregar els trofeus i fer una mica de tertúlia.

A punt per atracar la barra...
Foto Oriol Batista
 
Una iniciativa que ha estat tot un èxit, al final entre les tres proves hem estat quasi 120 participants. Felicitar a la gent de la organització i esperar que l’any vinent es pugui repetir.

El dissabte i el diumenge una mica de bicicleta, la tenia molt abandonada i he aprofitat per fer rodatge en terreny planer. En total tres horetes i mitja sobre la màquina, combinant carretera amb terra.

La setmana vinent una mica de tot per no aturar-me del tot, però sense prémer massa l’accelerador.

Salut i amunt!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada