dimarts, 14 d’agost del 2012

Una mica de tot...


Bon dia de nou,

Segona setmana corrent i amb molta calor, així que majoritàriament migdies de bici i alguna tarda de córrer, per rematar-ho una mica de piscina, no massa, el cap de setmana a Palau-saverdera.

Tot i això, la setmana comença tranquil·la, amb una caminada amb la Sílvia fins a Sant Miquel, ens hem de preparar per la Cursa Solidària de Cantallops, que es farà el proper dimecres 15 d’agost. Els fons recaptats han de servir per fer front a part dels costos de rehabilitació de les zones forestals afectades per l’incendi d’unes setmanes enrere. Així que ja ho sabeu, no hi podeu faltar!!!!!

Al final faig tres sortides en bicicleta per recórrer uns 90 quilòmetres, un dia pel carriler fins a Llambilles, un altre la clàssica pujada als Àngels i per acabar un passeig per la Vall del Llémena fins a Sant Martí. Son dies de molta calor que conviden més a pedalar que no pas a córrer.

Pel que fa al córrer, tres sortidetes curtes, per començar una tarda pel carrilet, la segona una pujada a Sant Miquel el dia de més calor, cal acostumar el cos al patiment per la Cavalls del Vent i per acabar una matinal de barefoot, córrer sense calçat, per la Rubina, total uns 40 quilòmetres per continuar recuperant sensacions.

Queden 10 dies per la Carros de Foc i 7 setmanes per la Cavalls del Vent, així que tocarà aparcar la bicicleta i fer un intensiu de trail, la previsió és fer una mitjana de 100 quilòmetres i 4000D+ a la setmana les properes 5 i reduir el ritme les dues darreres per no anar massa carregar de pota.

A veure si arribo en bones condicions per acabar la Cavalls al voltant de les 15 hores, encara que ja estaré content si aconsegueixo acabar-la d’una sola peça, lo del temps sempre és un plus de motivació per no agafar-m’ho amb massa calma, que em conec.

Apa doncs, per ara això és tot, la setmana vinent molt desnivell, Gavarres, Albera, Pirineu i platja...o això espero!!!!

Salut i diversió!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada