dimecres, 10 d’octubre del 2012

En surto d’una per caure a la següent...


Bon dia,

Ja ha passat una altre setmana, aquesta havia de ser molt tranquil·la, bàsicament de recuperació després del que havia de patir el meu cos a la Cavalls del Vent, però la meva retirada i el fet que m’he apuntat a la Transgavarres, ho ha canviat tot.

I què és la Transgavarres??? Doncs és una cursa que travessa el massís de les Gavarres d’Est a Oest, el punt de sortida és Palamós i el d’arribada Girona. Amb un recorregut de 55 quilòmetres passa per: Fitor, Puig D'arques, Santa Pellaia, Sant Mateu de Montnegre i Els Àngels, el desnivell positiu acumulat és, aproximadament, de 2.000 metres. Es celebra el proper diumenge 4 de novembre, coincidint amb les Fires i Festes de Sant Narcís.

Així que toca continuar entrenant per intentar mantenir la forma amb la que vaig arribar a la Cavalls, amb la que realment estava molt content.

El resum de la setmana és el següent: 5 sortides, 3 per la part oest de les Gavarres, 1 pel carrilet i una altre per Vallter. La distància recorreguda és d’uns 60 km, en unes 8 hores i un desnivell de 2.700 metres, més de la meitat dels quals per Vallter.

La sortida a Vallter la vaig fer amb la gent d’Esports Nabes, al final va ser més excursió al Pirineu que Trail, però és el normal tenint en compte que vam crestejar força. Una ruta molt bonica baixant per canals, una mica enfarinada, voltant una mica pels estanys de Carançà i coronant el Pic de l’Infern, el Freser i Bastiments.

Al capdamunt del Pic de l'Infern.
(Foto: facebook Esports Nabes)
La setmana vinent una miqueta més.

Salut i a córrer!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada