dilluns, 2 de gener del 2017

Desembre: festes i festejos…

Bon dia,

Avui us presento el resum del darrer mes de l’any, un mes marcat pel Cims, els ponts, els aniversaris, els refredats, les festes i els festejos, tot i això encara he trobat alguns forats per mantenir el nivell, perquè això de millorar-lo és una quimera.

Hi ha hagut dos dijous de Cims de Girona, el primer amb la pujada a Els Àngels i el segon a Rocacorba, com els darrers anys tancant la cursa, encara que aquest havent d’apretar una mica més, en general el nivell ha estat més alt. Ara el més destacable, la baixada de pressió que vaig patir al sopar, sempre he tingut la pressió baixa, però aquells dies va ser límit. No cal fer-hi res, però la propera vegada no em mouré gaire del lloc on estic.

La resta sortides per les Gavarres, dues, i per Verdera, cinc. Resseguint camins ja coneguts, amb variants per no semblar més hàmster del que semblem tots plegats. A destacar la sortida del dia 11, tot celebrant el dia Internacional de les Muntanyes gaudint de les vistes que ofereix el Castell de Sant Salvador de Verdera.

I ja a pensar en el 2017, amb l’objectiu de tenir un any de muntanya una mica millor del que ha estat aquest, que torni a recuperar les bones sensacions físiques, sense cap lesió ni accident, poder completar totes les curses que comenci, cosa que no sempre és fàcil, però continuant gaudint al màxim.

Això és tot, fins la propera...


Salut i muntanya...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada