dimecres, 16 de novembre del 2016

Octubre: fent camí...

Bon dia,

Un altre full del calendari ha caigut, queden dos mesos per tancar l’any i em fa l’efecte que he recuperat el to físic del març, abans de patir les lesions i molèsties que m’han perseguit durant aquest 2016.

Ja estic plenament adaptat al nou horari, això implica que, si no hi ha dies de festa pel mig, dos cops entre setmana puc fer una escapadeta d’hora i mitja o dues Pont Major amunt. Acostant-me a Sant Miquel, visitant les mines, anant a buscar el camí de les Dones, etc...en resum voltar una bona estona per les Gavarres.

Son sortides força corredores, per mi això implica ritmes per sota de 6 min/qm, amb desnivells raonables, entre cinc i sis cents positius, mai hi falten un parell o tres de puja i baixes, vaja, una bona estirada de cames.

Per rematar-ho el cap de setmana faig una sortida de tres o quatre horetes per la muntanya de Verdera, gràcies Sílvia. Son una altra història, ritmes molt més lent, d’uns 9 min/qm, pujades curtes de dos o tres quilòmetres amb cinc o sis cents positius, intentant fer-ne un parell o tres a cada sortida.

En resum acaben sortint entre sis i vuit hores la setmana, una seixantena de quilòmetres i més de dos mil positius, més que de sobres per mantenir el nivell i posar les bases per un millor 2017.


Apa, salut i muntanya!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada