dijous, 30 d’abril del 2015

Abril: apretant les dents.

Bon dia,

El mes d’abril s’ha esvaït tant ràpidament com la resta de mesos del que portem d’any. Però aquests 30 dies de primavera han donat per a molt.

Per començar he participat a la Trailwalker, una experiència molt interessant que m’ha permès conèixer gent nova , on la solidaritat i companyonia passa per davant de la competitivitat.

Podi de la Trailwalker, aquí tothom guanya!
Foto: Quim Moreta
Preparar aquesta cursa m’havia de portar a fer sortides en planer amb quilometratge mitjà a ritme suau, però no en se pas d’això i sempre acabava apretant més del compte i buscant alguna que altra pujadeta, fins i tot estant pel pla de Palau-saverdera me’n vaig anar a fer un tall de camí de ronda després de 10 o 12 quilòmetres de pla, així que vaig tocar menys del previst el temut carrilet.

Per recuperar de la Trailwalker, ha calgut una setmana de sortides curtes amb poca pendent, però a bon ritme, per l’entorn de Pont Major, acostant-me a Sarrià, Campdorà o Montjuïc, una d’elles en companyia de la Sílvia.

Tornant a les curses, vaig acostar-me a seguir una estoneta les 24 hores del Cap de Creus, al matí amb les cames, acompanyant diferents corredors i corredores de Llançà a Mas Ventós, i a la tarda amb el cotxe, acostant-nos en família al far de Cap de Creus, saludant a una bona colla de corredors i corredores conegudes.

En família han caigut dues excursionetes, per un costat varem visitar la cala Portaló, un lloc preciós, per l’altre una ruta llarga per la serra de Verdera, passant per la creu Blanca i Sant Onofre.
Cim del Matagalls en un dia preciós
El meu idil·li amb el Montseny es manté, han caigut quatre pujades al Matagalls, una d’elles provant una nova ruta, que segur que repeteixo, per celebrar la desena ascensió de l’any, unes Agudes i he introduït una ruta des de Viladrau resseguint la Trail de les Fonts del Montseny, passant per Erola, Sant Segimont i la Font de Matagalls.

De taronja al cim de les Agudes
Per celebrar l’aniversari va caure l’únic Sant Miquel del mes, ai com tinc d’oblidades les Gavarres.
Total que en quatre mesos ja he superat els 1.000 quilòmetres i els 40.000 metres de desnivell positiu, l’objectiu continuar gaudint de les muntanyes.
 
Aniversari a Sant Miquel
Per últim lamentar la pèrdua  d’en Carlos Cabezas mentre gaudia a la serra del Cadí.

Foto: Toni Rodríguez


Salut i muntanya!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada